POMÓÓÓC - vůbec nespí

15.11.2009

Ahojte holky, chtěla bych Vás poprosit o radu. Mám syna, 6,5m. To, že nespí přes den, tak na to jsem si zvykla. Přes den mi naspí v průměru 2,5-4hod (od 6:30h-19:30hod).Ale celkem dobře mi spával v noci. Teďka, je to asi tak 10 dnů, kdy mi odmítá spávat i v noci. Jednu noc jsem to počítala a byl vzhůru celkem 32x. Jsem už úplně hotová. Je jasné, že když se nevyspím ani trošinku přes den, tak že v noci jsem úplně v p..... Takže jsem na něj i několikrát byla "hnusná" a zakřičela, pak mi to bylo líto, ale fakticky jsem už nemohla ani oči udržet. A to chtěl jen cucnout čaje, nebo otočit, nebo já už ani nevím co. Pak na chvilku usnul a zase začal.
No a dneska v noci mi manžel řekl, že to má malej ze mě, že má ze mě nervy a bojí se usnout a spát, protože jsem na něj křičela. Jsem z toho špatná. Myslíte si, že za to můžu já???? Ale vždyť já se musím přece taky někdy vyspat,když musím celý den fungovat, starat se o mimčo, jezdit autem, starat se o celou domácnost. Mám toho za celý den plné kecky a večer se "vyspím" trhaně cca 2 hodiny. Vždyť to nejde vydržet. Nejen, že jsem zhubla a všechno na mě plandá, ale ve tváři jsem zestárla min o 5 let...
Poradíte, pomůžete mi někdo????? Děkuji mnohoktát za každou radu. Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala,ale fakt jsem hotovson a přemýšlím, jestli za to opravdu můžu já.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mame to same,akorat ze pres den usne celkem rychle.Chodi spinat tak 2x3X denne tak na 1,5h.Ale v noci.Nekdy rve nez usne, a jak usne tak co chvili place.Bud ji vypadne dudlik, nebo chce prso.Budi se mi nekdy co pul hodiny,vcera uz dostala sunar, ale za 3 hodky uz rvala.Zkousela sem nechat chvili plakat, ale ta spustila ze sem ji pak nemohla uklidnit.Taky zacla delat ze se v noci vzbudi treba ve 2 a uz nechce spat,rve dokud nerozneme lampicku a chvili si sni nehrajem.Je to sileny.Snad se to casem zlepsi, jinak me odvezou na psychinu, takysem uz na ni zakricela a cudacek se lekla.Ja pak bulela stoho celou noc.

http://www.prckoviste.cz/smidule

Luci řeším asi podobný problém ve starším věku.holce 18 měsíců.vždy měla nějaká období,ale ted asi dva měsíce pěkně usínala v 19 hod.asi tak co se zmenila čas tak to je hrůza uspávat.mě tedy malá spí v naší postely.a tak ji jdu uspat a vždy si lehla a chvilku a spala ,ale ted mi po te postely beha ,leze a nechce ležet aby zabrala.asi po hodine jsem vzdy tak vynervovana,ze ji necham a ona nespi jeste ve 22hod.vcera jsem se už nastvala a rekla příteli at si ji jde uspat taky na mě stále něco viděl.sice mala chvili rvala a pak ji uspal.tak mu nech malýho uspávat.a nebo t si zkusi třeba o vikendu k malemu vstavat.take me napadaji ,ze by mu mohli lezt zuby.a to taky děti špatně spi.rozumím ,že už jsi pak vynervpovaná a ujedou ti nervy.ale ani to nepomaha.tak asi budes manzela muset zapojit do uspávání atd.a spí v postýlce nebo s Vámi?taky se mi mala dost budila a pak to trochu přešlo,ale dodnes nespi celou noc.jeste tak třikrat ji davam čaj.chce o vychytat co mu vadí ,že nespinká.a nebo k němu hned nevstávat a nechat ho chvilku třeba zase zabere.slyšela jsem ,že když se k nim moc vstává zvykají si na to a pak se neustále budí.

In reply to by bobulkamodra

spává v postýlce, taky jsem si myslela, že by to mohly být zoubky, ale v pusině nemá ještě nic.Ani nateklé dásně.Zkoušela jsem k němu nevstávat hned,ale to přejde do takového řevu,že by to snad i mrtvého vzbudilo :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka