Zdravím maminky v 9.týdnu:D

14.11.2009

Ahoj,chtěla bych se s Vámi podělit o ne moc štastný příběh.Tatínek nás vyloučil ze svého života i bytu,pěknej co?To by ani nevadilo,stejně ho po tom všem nechci---ale stalo se daleko víc..Jde o to,že jsem se od jednoho dne necítila dobře.ten den jsem měla jít na kontrolu,boužel mě neudělali ultrazvuk,takže mám strach vše dopadlo dobře,podle Pana dkotora,jenže ten den jsem dostala horečku a navíc večer mě začlo hrozně bolet bříško..takže na druhý den k doktorovi který mě udělal spusty vyšetření a zjistil,že je to od močových cest,že to může být propojené i s jinými orgány,kdo ví,tak ví.Mě to trápí už dlouhé doby,mám to chronické...takže jsem dostala prášky na to i to.Dnes je to tři dny od návštěvy doktora,ale pořád mě bolí břicho mám křeče,a mám strach o to miminko.O to jediné co mě zbylo..tak doufám,že to bude v pořádku...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojík.. ani nevim, co na to všechno říct.. je mi to líto a moc dobře vím, jak se cítíš...:(
Já měla na začátku taky problém s močákem, ale z toho jsem už naštěstí venku a všechno je v pořádku.. No a bolesti bříška? Ty mám pořád a někdy i dost silné, ale doktor říkal, že tohle je normální, jak se všechno roztahuje, roste, atd. Ale i tak člověka přepadne starost, jestli je všechno v pořádku..
Každopádně máš alespon to štěstí, že se ti přítel k miminku hlásí... Můj bývalý to nejdřív bral jako že at jdu okamžitě na potrat, že malé nechce ani náhodou. Ale my už v té době byly rozejítí, tak jsem se na něj vykašlala. No on si ale našel záhy po našem rozchodu druhou-rozvedenou s dítětem a on mi začal dělat peklo-jako že chce testy otcovství, že nechce být v RL, že od něj nedostanu ani korunu atd. atd. Nebýt přátel, kteří mě psychicky podporovali bych to asi nezvládla. Máma ze začátku taky říkala, at jdu na potrat a to jí nikdy neodpoustím, za to táta se k tomu postavil výborně. Říkal že žádný potrat nepřichází v úvahu a že mi pomůžou-tak pak se přidala i máma.
A jak to budeš mít ty? Budeš bydlet u vašich? A jak se cítíš?

In reply to by jane.p

Ahoj tak muj ex přítel se k tomu zrovna moc nepostavil,taky chtěl,abych šla na potrat,ale já nechtěla...a tak se ke mě obratil zády a pak začal chodit za jinejma slečnama a nakonec mě vyhodil z bytu...teď jsem u našich a naši jsou super od začátku mě podporují:))) moc si jich za to važím..až na to že mě fakt není dobře,průjem a bolest bříška a k tomu ten močák...doktor říkal že je to vše spojený.Tak teď držím dietu,ležím doma:DA ty už mám miminko?Bo jak si na tom??

In reply to by xiaxou

Tak já si tohle vytrpěla ještě předtím.. Bývalý mě po třech letech začal s jeho bývalou podvádět-ta mimochodem předtím podváděla jeho :) No já se to dozvěděla a chtěla jsem okamžitě konec. Jenže už jsem měla nevolnosti a podezření na těhu, které mi pak doktor už jen potvrdil. On chtěl abychom spolu zůstaly, tak jsme to zkusily, jenže je byla pořád moc ve stresu, pořád jsme se hádaly a nakonec jsem o mimi přišla. To naše hádky ještě víc rozpoutalo, protože já z toho byla úplně mimo a nic jsem nezvládala. Tak jsem se po nějaké době rozhodla odstěhovat. No a bác, zase jsem zjistila, že jsem těhotná. To on už ale měl jinou a řekl, že mimi v žádném případě nechce. Ted jsem v 16 tt a on se ani jednou neozval, tak doufám, že mu to zůstane a nebude mě pak trápit.
Jinak tohle je moje první mimi, moc se na něj těšim a je to v podstatě ted můj jediný důvod pro co žít, bez něj bych se do kupy asi nikdy nedala.
Moc mě mrzí, že k té psychice máš ještě zdravotní problémy. Můžeš vůbec brát nějaké léky? Hlavně na sebe dávej pozor, at jste oba zdravoučcí :)
Jednou snad najdeme tatínky, kteří budou milovat nás i naše děti a těm zmetkům se to všechno vrátí.. My nejsme ty, které o něco přišly, nám zůstalo to nejcennější a až bude mimi na světě, tak nám tu lásku bude vracet...

Ahoj, Tvůj příběh je opravdu moc smutný. Nechápu, že čeho jsou všeho chlapi schopni. Zvlášť když vidím, jak se manžel na naše mimi těší a opravdu mi pomáhá. Né vždycky je to zrovna jednoduché. Od 30 tt nám nějak zaostává vývoj nožiček. Ale doufáme, že to bude v pořádku a že to spolu zvládneme. Moc Ti přeju, aby jsi někoho takového taky potkala, někoho kdo se postará o Tebe i o miminko, které sis rozhodla nechat. Doufám, že z nemoci se dostaneš a budeš si užívat těhotenství. Jen nevím pokud Tě to opravdu moc bolí, jestli bys neměla na pohotovost. Já občas taky trpívám zánětem močových cest, ale asi ne tak rozsáhlými jako Ty. V těhotenství jsem měla naštěstí klid. Už jsem v 37 tt a 10.12. mám termín porodu, tak snad už to vydržím. Jinak Tobě držím palečky, aby vše dobře dopadlo. A mě když jsem měla nějaký problémek vždycky pomohlo napsat tady. Holky se vždycky ozvaly a poradily. Měj se

In reply to by zuzanae

díky,já se dnes přihlásila poprvé a pomáhá mě to,až na to že mě je zle..na pohotovosti sem byla a u obvoďáka taky..uvidíme bude určitě dobře.Je mě líto,že ty nožičky nejsou,jak by měli..ale uvidíš bude dobře..budu držtel palce,aby ti vše dobře dopadlo a vídíš za chvilku bude miminko na světě a budeš štastná máma:D

In reply to by xiaxou

jasně určitě to přejde, jen hodně odpočívej a bud v teplíčku. Uvidíme jak to u nás dopadne s těmi nožkami, ale na mimi se moc těšíme. My jsme mimčo neplánovali, přišlo to tak nějak samo. Ne, že by mi to vadilo, už byl nejvyšší čas, jenže jsem 3 roky zpátky měla na snowboardu úraz hlavy. Doktorka to trochu zanedbala, a ted když jsem tam šla s neustálou bolestí hlavy, ta mi řekla, že se jedná o náběh na epilepsii. Ale asi to tak mělo být....Jinak děkuji o zaslání žádosti mezi kamarádky ;-) a drž se.

Ahojky, jezisi je mi z topho smutno co te potkalo to je strasny bych takovydle chlapi strilela na potkani zmetci co si o sobe jako mysli? No fuj asi jsem trosku vostra, ale todle me vazne dostava....
No pojistovna bezne plati bohuzel jen 3 utz za tehu takze bud si to dr nejak vykaze nebo je potreba si ho vyzadat a bohuzel aj zaplatit :( :(
A kde te prosimte to brisko boli? Ja mam casto take krece a pak zjistil ze to jsou zarazene prdici coz me vzdy boli u pupku..... tak zda to neni to? Nebo klidne to muze byt ten mocak.... ale vic co? Ja po tom co sme o jedno miminko prisli jsem takova ze s kazdou prkotinou volam k dr dokonc ejsem uz byla aj na pohotovosti a bolesti richa by mohli byt problem tkaze bud si nekam zajed... a nebo byh v po cinkla tvemu dr a probrala to s nim podle me by te mel prohlidnout... a neboj urco bude drobecek v poradku a ty stasna maminka... jinak gratuluji k rozhodnuti byt s mimiskem sama je to velice zodpovedne rozhodnuti a smekam klobouk.... :one: :k: :h:

In reply to by xiaxou

tak u bricha by to nemelo podle me prcka ohrozit..... hlavne se pokus byt v klidu moc stres nepridava..... tak super ze dietu dodrzujes mno a s tatinkem pokud ho uvedes v rodnem liste budes mit narok na penizky od nej ale zaroven mu budes muset ditko pujcovat nebo pokud ho neuvedes zadnou povinnost ukazovat drobka nemas ale nebudou ani penizky tak to budes muset zvazit.... ale po tom co udelal si myslim lepsi se ukromnit pac moc by mu podle me nevymerili... a co rodice stoji aspon pri tobe? Jeee snad nevadi ze se ptam?

In reply to by žabičkax

nevadí ptej se mno on slíbil,že bude platit,takže ano bude tam uvedený,mý rodiče mě ohromě podporujou,máma je super,teď když sem nemocná pořád kolem mě lítá...zrovna mě dovařila krupičnou kaši,abych se prej trochu najedla :s:

In reply to by xiaxou

aha tak aspon ze tak ze sam rekl ze bude platit, kazda kacka dobra ze? :one: A je super ze mas takovou podporu u rodicu to je uzasne uvidis ze to zvladnes :one: Neni nad takovedle uzasne rodice to fakt klobouk dolu..... a ty s ekoukej pekne napapad dobrou chut :one: Kdyby sis chtela treba pisnout jsem tu :one:

In reply to by xiaxou

to mas pravdu to je potreba vedet ze o drobecka je zajem a fakt jsem rada ze jsi se rozhodla nechat nebude to jenoduche ale osobne jsem si rikala kdybych otehotnela neplanovane ze bych urco na potrat nesla tim ze sme o drobka prisli ten zakrok jsem si prozila a nikdy vic nic horsiho snad neznam.... no do pratel pockej juknu na to a poradim a nebo vis co? pridam si te sama a ty me potvrd ju? Kdyby neco pisnu......a doporadim jak potvrdit :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka