Hlenová zátka-plodová voda

14.11.2009

Ahojky,mám sice čas do února.Ale zajímalo by mne.Co je ta hlenová zátka.A pak když praskne plodovka,kdy frčet do porodnice.Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky mě odešla hl. zátka tři dny před porodem postupně celý den,byl to takový sliz,fuj.Voda mi neodtekla,měla jsem kontrakce dva dny po pěti minutách a pořád si říkala,že to není ono,pak šla ze mě krev a rychle jsme pelášili,dostala jsem vynadáno,že jsem nepřišla o den dřív,klido jsem mohla porodit doma.Píchli mi vodu a za dvě hodky byl Kajda venku.

Ahojky mě hlenová zátka odešla společně s polodvkou když mi rupla, tak jsem měla na vložce i takový mazlavý růžový a to bylo ono, takže nemusí ti vůbec odejít několik dní předem ale rovnou ten den co budeš rodit :D Jo a když mi praskla plodovka tak jsem jela za půl hodky hned do porodnice protože jsem měla streptokoka tak aby mi stihli dát antibiotika...A jinak bych jela až dýl protože kontrakce mi začly až 4,5h co mi praskla plodovka, tak to byhc byla do tý doby doma kdbych neměla toho streptokoka.

Ahoj Marcelko tak o zátce ti krásně napsala holčina pode mnou.
No a ta voda. Mě praskla ve 21:20 když jsem se šla vyčůrat (udělalo to lup a už to teklo),ještě jsem si oholila doma nohy a pipku a dobalila věci,kontrakce přišli hned po prasknutí ale nepravidelný a celkem i slabí. V nemocnici jsem byla tak kolem 22:15,kontrakce tak po 3-5 min,docela už silnější ale dalo se to,otevřená jsem byla už na 5 prstů a pak to byl fofr,kontrakce po 2-1 min a v 1:05 byla moje princeznička na světě. Takže fofr.Kdybych neměla komplikovaný závěr porodu tak to byl super porod. Tak se ničeho neboj,dá se to v poho zvládnout a doporučuju pít čajík z maliníku,myslím,že mi pomohl k rychlému otvírání. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka