med v těhotenství

14.11.2009

Holky jíte jste v těhotenství med? Já jsem si ho občas dala, ne sice ve velkém množství, ale na chleba nebo na lžičku a kamarádka mi říkala, že by se to nemělo. Já jim tak všechno s mírou, ale zarazilo mě to. Tak jsem se chtěla zeptat jak je to třeba u Vás, díky za reakce :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Dokonce jsem z vice pramenu slysela, ze muze pomahat pri otocich, navic ma dulezite enzymy. Takze zvlast pokud mas domaci, tak bych se toho vubec nebala.

to si myslim ze je nejaka blbost a nespletla se kamaradka,deti do jednoho roku nesmi med jim muze ublizit ale jinak je zdravej :a:

In reply to by piribidi

no ptala jsem se ji snad 3x, jenže ona třeba nejedla ani luštěniny, nic co by ji nadýmalo aby se ji narodilo hodné mimi :-), u miminek vím, že se do jednoho roku med nesmí, tak jsem se ptala jestli nemyslí toto, ale prý ne. Já jim asi všechno, nic nepřeháním :-)

Vždyť je to strašně zdravé, jak na to přišla? Já si v těhu léčila chřipku čajem s medem a pomohlo to.. Ale musí to být kvalitní český med ne nějaký dovoz ze směsek z eu :a:

In reply to by Avani

je tak to je fajn, já si taky myslím, že je to zdravé. Jenže ta moje známá to nejí prý proto, že v medu jsou nějaké alergeny. Už jsem se lekla, že zase něco dělám blbě ;-) Já mám med domácí a tak budu baštit dál ;-)... díky

In reply to by lolka

Ahojí tak já mám také alergii na pyl a dost silnou oteklé oči a špatně se mi dáchá navíc mám atopický exém ... Med jím mohla bych ho jíst deně po sklenicích nikdy mi neublížil ... a dokonce se doporučuje pro tyhle alergiky jíst lžičku denně od února aby se to tělo připravilo na jaro a nebyli ty pyli pro to tělo takovej zápřah ... přítel je alergický na pyl ... jíme med každej den a je to lepší než když jsme ho nejedli ...

In reply to by lolka

Hloupost med jí nemůže nic takového způsobit med jí nikdy nemůže udělat větší paseku než samotnej pyl na stromě... pokud si dá med do čaje tak jí to nemůže nic udělat ... je mi sice 21 let ,ale v tomhle se už dost vyznám žiju s alergiema s exémem už 21 let a kdybych měla poslouchat lékaře tak mi Med z Jalovce nikdy nepomohl na exém ... díky Jalovci nemám vyditelný exém a je ten jalovec v medu ... díky tomuhle jsem měla po otýkání a po exému!

In reply to by Peacess

no mě to taky překvapilo, ale po pár nepříjemných zkušenostech jsem si říkala, že nic nedám za to, že se zkusím poptat tady, víc hlav víc ví :-). Jinak alergik jsem taky, ani nevím na co všechno, podle doktora snad na všechno, taky na psa, ale toho máme doma a žádná reakce není :-). Jinak mám určitě alergii na kovy, nemůžu nosit stříbro a jiné kovy na těle. Jinak mě zatím nic netrápí, občas nějaký exém, ale to spíše dříve, teď už mám klid...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka