musim se pochlubit :-)

14.11.2009

mala 9,5mesice vetsinou vecer chodi spat kolem 21:00hod a spi do 6-7. to se vzbudi na mliko,vypije a spime jeste tak do 9 :) a vcera usla kolem 20:30 a tahem spala do 9 rana :'zz): :///: uz jsem koukala jestli vubec dycha. asi bude spac pome :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak nám jsou 2 měsíce a včera jsme šli spát s přemlouváním kolem 21 hodiny a dneska jsme vstávali 7:25 hodin a takhle už mi spí 5 dní:-) že by byl po mamince, pěkný spáč:-)

Tak to závidím,malé je 8,5 měs a vstává v 5h,sice chodí spát už v 19h ale dýl to prostě nevydrží.Jo a ráno už se jí pak spinkat nechce...

ahoj Kirsche,tak malé je 6měsíců a chodí spinkat jak kdy, je to většinou mezi devátou a desátou hodinou. Ale jsem za to moc ráda, kolikrát chodila i v jedenáct, možná na to má vliv i ten posun času, protože když jde teď v deset tak je to vlastně jako v jedenáct. V noci se mi budí jak kdy, někdy jednou někdy dvakrát někdy i třikrát, vstáváme většinou mezi sedmou až osmou ranní,ale po desáté hodině je zase unavená a spinká až do jedné.
CHtěla jsem se ještě maminek zeptat, jestli třeba přes den když mimča spí víc jak tři hodiny tak jestli je budíte aby pak nebyli přespalé a spali v noci. Mě tchýně říká ať ji nebudím když tak hezky hajá,ale já jí na to že si s ní do jedenácti bude vzhůru sama. Míslíte že dělám hodně špatně když jí občas takhle po třech hodinách vzbudím, Eliška nebrečí jen se párkrát protáhne, napapá a je v pohodě. Když jí nechám hajat, tak se mi v noci třeba i vzbudí a chce si hrát, jako třeba dneska v půlnoci:-(

In reply to by Veronika 24

vubec nevadi ze malou budis.Nase mala chodi spinkat po obede a vetsinou spi tahem 2-3hodiny,ale kdyz uz spi skoro 3hod tak ji taky budim protoze pak uz je prespala a protivna.A to ze se nekdy vzbudi treba v 11 a chce si hrat mame taky :-) obcas se to stane.a kolikrat je to k nevydrzeni a musi spat snama :)

In reply to by Kirsche

tak to jsem ráda, že nejsem jediná máma co svoji ratolest musí budit aby spala v noci, dneska se zase vzbudila v půlnoci, to jsem ji nakojila a pak nechtěla potvora zase spát po deseti minutách jsem to nevydržela a šla jsem s ní do obýváku přebalila jsem ji a dala na deku s hračkama, a po čtvrt hodině vypadla že by zase spala tak jsem šli spinkat a v pohodě.
Včera šla spát ve třičtvrtě na deset a ráno se vzbudila v sedm, tak to šlo, ale teď zase od devíti chrní:-)
dospává to vždy takhle ráno,snad ji to brzy přejde a bude chodit spinkat alespoň do těch devíti.
Jo taky spinká s náma v posteli, to bych se naběhala, to ona chce třeba jen pohladit a nebo šoupnout dudu a zase hajá:-)

In reply to by Veronika 24

urcite ji to prejde.Nase mala taky jednu dobu nechodila spat driv jak v 10-11 hod vecer.Pak se to uklidnilo a usina kolem te 9 vecerni a spi do rana.Ale taky se nam obcas stane ze se treba za 2hod vzbudi a chce byt vzhuru a delat blbosti.A nebo kdyz ji neco boli Jako treba vcera tak zacala plakat bylo pul 10 ale za 10min zase usla.Rano v 6 me vzbudila zase placem,Vubec nevim co ji bylo.Tak jsem ji dala mliko a jeste do 9 semnou spala v posteli :-) Je to muj lumpicek!

ahojm tak nám je čerstě rok a budí se poměrně často, byť jen na napití... to ti závidím,já jsem taky jak medvídek, ale oba kluci jsou ve spaní po tatínkovi ...

Tak to my mame take space a da se rict uz od narozeni,neznam nejake probdele a probrecene noci a to ani u prvorozeneho syna,mam stesti,zatim oba jsou spaci da se rict po me :one: :C]]: ,tak jsem zvedava az jednou budeme mit to treti mii,jestli to bude stejne nebo jine v tom spani. :C]]:

http://www.prckoviste.cz/misanekkudlik

NO ŠIKULKA :one: taky se těším až Kája bude spát celou noc. :~!: Poslední dobou se budí častěji,dřív se zbudil kolem třetí a pak až ráno kolem sedmé.BUDE MU PĚT MĚSÍCŮ.

In reply to by prdada

jo,my to tak taky meli od trech mesicu se budil 1-2 a pak od 4 mesicu i 3 krat za noc a pak z niceho nic od 5,5 mesice spinka celou noc. je to nas andilek. a toprosim na noc porad kojim, zadne kasicky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka