pulku mame za sebou:))))

14.11.2009

Tak dneska mame 20+0tt :qu: ...toto leti...jeste pred chvilkou jsem si jako blazen delala testiky a ted intenzivne vyhlizim kocarky a prebalovaci pultiky :D ... malicke kopinka a je to opravdu nadhera...a jsem strasne zvedava jak bude moje prdolka vypadat :c: ...a co vy tehulinky? jake mate pocity z toho vseho? zvladate to? :D ... mejte se krasne a pohladte pupicky :)

In reply to by Tynik

:-D já to mám s porodnicí trošku složitější. Jsem už dlouho rozhodnutá, že budu rodit do vody a porodnice která tento alternativní porod provádí je až v Havlíčkově Brodě. Je to vyhlášená porodnice a prý moc hezká. Zvláštní, že něco není v praze, byla jsem tím trošku šokována. Je to vzdálené 1hod a tak 20min, naštěstí máme kousek od tamtuď babičku, tak to ještě nějak vymyslíme. Ale i tak si myslím, že by jsme tam měli doject bez problémů. Tam se naštěstí registrovat nemusím, jen se pak musím domluvit v 7 měsíci s primářem. Potřebovla jsem se domluvit s mým doktorem jak to mám udělat, protože na porod do vody musíš být zdravotně způsobylá, ale to se zjistí až ke konci, no a mezitím jsem prošvihla registraci Praze. Zkoušela jsem volat do Podolí v 15týdnu, ale to už bylo pozdě. Tak kdyby náhodou, tak to prostě všechno obvoláme a někde mě tu musí přijmout.
Moc a moc chci do té vody, tak doufám, že se to podaří

No to teda - utíká to příšerně rychle. Než si na to člověk zvykne, že už není sám, ale je dva v jednom, tak je tady najednou půlka. Jeden týden za druhým, je to teda fofr ;) Já jsem dneska 21+1, ale přijde mi to jako před chvilkou, co jsem to zjistila :) Tak ať se hezky daří a všechno probíhá jak má :a:

Ahojky nezda se to,ale vazne to uteka a cim se to blizi tim me to prijde rychlejsi.Ja uz mam 28tyden jsem dva mesice pred tebou.Pocit je to neuveritelny to musi kazda poznat sama.Ty vis co budes mit a kdy mas termin?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka