Navsteva Dr. - mimi je na svem miste:)

12.11.2009

Ahoj holky, tak jsem se dnes byla ukazat panu doktorovi - trosku na me koukal, protoze jsem se tam zjevila po 3. tydnech :///: Tak jen poznamenal, ze to bylo nejaky rychly :) Prohlidnul me a mimi by melo byt tam, kde ma. Gestacni vacek 11,5 mm a byla tam i bila zizalka, co by melo byt nase miminko. Mam i fotku, ale scener mi dela jen PDF, ktere sem nejde dat :n: V zapeti me pan doktor zprazil, at se jako moc neraduju (coz jsem ani nemela zatim v umyslu), ze se jeste vsechno muze potentit. Takze resume je, ze jsem tehu a za 3 tydny posupajdim znovu, zda bude :h: v poradku. Jinak se omlouvam, ale nejak nezvladam gratulovat vsem snazilkam k // a podporovat ostatni, ale poslednich par dnu seberu energii akorat se odsourat do prace a zpet a v 8 h padam do postele, tak snad se to brzy zlepsi. Tak na nas holky myslete, at je za 3 tydny vsechno jak ma byt :a:

Ahojky Emi, tak já až dnes jsem narazila na tvůj článek!! Mám velkou radost, že je všechno na svém místě!!!! Je teda fakt, že nás s tou fotečkou pěkně napínáš! :-) Tolik se na ni těším.
Jinak já se lížu asi z chřipky, ale dělá si se mnou, co chce. Navíc je stejně tak odporná jako mrcha, protože mi vlezla do plodných dnů. Podle ovu testů ovu bude někdy teď (asi - ta druhá čárka mi den ze dne sílí).Včera jsem měla 39, dnes kolem 37,5. Chvíli jsem měla i 36,8 a už zase teplota. Pro jistotu ležím.
Opatruj se ty naše těhulko a víš, co by mě ještě zajímalo??? Jestli gynda v Rakousku je lepší než u nás v Čechách :-) A hradí ti to pojišťovna? Nebo to tam mají jinak???
Posílám :k:

In reply to by LillaX

Ahoj kocko, s tou tvoji nemoci je mi to lito. Ja mam taky hroznej strach, abych neco nedostala, protoze okolo jsou vsichni nemocni :( S foteckou napinat nechci, ale je to proste bublinka s malym bilym flekem :s: Az pujdu za 3 tydny, tak vlozim urcite. Je fajn, ze ti ovu testy takhle pekne funguji. Uvidis, jestli bude nalada se snazit nebo ne. Kazdopadne drzim palecky. Gynda v Rakousku - no to je tema :00: Ja jsem tam normalne pojistena, takze bych mohla chodit zadarmo k lekari, ale ti, co jsou placeni pojistovnou, jsou vetsinou hrozni - strasne moc lidi (nejsem rasista, ale v Rakousku je hrozne Turku apod, kteri k nim chodi), takze mi znama doporucila sveho soukromeho. Je to maso, kazda navsteva me stoji 100-120 EUR, ale zase je to pekny prostredi a bez lidi apod. Nechci si ani predstavovat, kolik me bude stat cele tehotenstvi, ale co nadelam. Budte holky rady za to, co mame v Cechach :c: Tak preju jeste krasny vikend. Papa :a:

In reply to by eemily

Emi, tak to je síla ta částka, ale ty tam jistě vyděláváš úplně jiné prašule, než tady, že joo :one: A takže ty plánuješ budoucnost tam, ju? Haha, tos napsala hezky: pěkné prostředí a bez lidí. :///: Tobě taky hezký zbytek víkendu :a:

Ále mě to DR.taky říkal,a já se smála,protože jsem věděla,že je a bude všechno v pořádku ;) Takže gratuluju k bublince a za 3 týdny ti budu ještě grtulovat k :h: :dance: :ww:

In reply to by kesja

Kesjinko, ses zlaticko. Ja ty doktory uplne chapu, ale ale.. no vzdyt vis :00: Dneska jsem uplne zapomnela ze jsem tehotna a jako silena litala bez snidane po Praze a ted je mi pekne zle, tak budu odpocivat a snad bude vsechno v poradku. Tak se opatruj i s prckem a krasny vikend :c: :a:

Jo, doktoři jsou doktoři. Oni moc dobře ví, že mi je potřebujeme a proto si prostě budou povídat, co chtějí ;) , ale hlavní je tvůj pocit a né nějaký jeho blbý žvásty...
A řekl ti, kolik tedy přesně jsi těhu? Já jdu znova za 14 dní a taky mi to přijde nekonečný. Hrůza. Měj se. :a:

In reply to by Mija

Uz tady sonduju dalsi moznosti. Kousek od prace mame uzasnou kliniku, kde je vsechno pod jednou strechou, ale az mi poslou ceny, tak asi spadnu pod stul:) Nerekl mi nic, na UZ si nastavil datum posledni MS a fakt jsem mela pocit, ze se mnou chce neco resit az za ty 3 tydny, ted je to proste zacinajici tehu a basta. Ale ja vim skoro na hodinu presne, kdy byla ovulace, takze dnes bych mela byt 5+4, tak nejak. Budu drzet palecky a tesit se na zpravy, tak hezky odpocivejte a mejte se krasne :a:

In reply to by eemily

Tak uvidíš, jak to budou mít s těma cenama. Taky pak podej info.
Takže jsi už vlastně v 6tt a v pondělí začneš 7tt, to je fofr. Já ti taky budu nadále držet palečky. pa :a:

To je príma :one:
Doktůrka sice chápu, ale já bych ho asi kopla. Mě ten můj dycky řekne: vše je v pořádku + neporušené těhotenství, podá mi leklou ruku a že ať příjdu za 14 dní :*8*: Takhle děsit maminku, tytyty :w:
Mysli positivně a všechno dobře dopadne. I ty pocity na zvracení, únava a ztráta energie brzo vymizí a ty si konečně užiješ těhulkování.
Pohlaď bříško a pozdravuj žížalku :ooo:

In reply to by Sangsue

No, moc se se mnou nemazal. A jeste co mi napsal do uctu pro pojistovnu (jsem totiz v Rakousku a on je soukromej), no fakt des :n: A za ty prachy, co mu tam platim. Zacinam na nej byt pekne nakrkla, dam mu jeste sanci na dalsi kontrole a jinak jdu asi jinam. Ale budu se snazit byt pozitivni a ty se mej i s prdolou krasne :c: :a:

Klikni na zavřený soubor pravým tlačítkem myši.. dej Otevřít jako, nebo Otevřít v souboru.. no a otevři to v malování. Pak v Malování dej Soubor - Uložit jako - a jak píšeš název obrázku, tak pod tím je taková malá lišta, kde je typ souboru (např. obr123.gif), tak tam si dej jpg, jpeg.. a koukej sem tu foto dát!

In reply to by Katulis

Je, tak pak aspon uvidis :e): v plne krase :c: a doktor si usetri ty blby kecy, jako kdyz jdes hned na zacatku :///: Ja jsem dneska prcka chudacka trapila hlady, protoze nejak nemuzu jist a k tomu litala jak splasena, tak jdu odpocivat :§: Mej se krasne!!

ahojky ja jsem si rikala kdepak ti je konec, tak to je super to mam radost uvidis ze to dopadne dobre a ty si krasne uzijes tehu a nasledne toho drobecka, no ja fotky zmensuji v kresleni jiny programek nemam.... tak se pekne tehulko opatruj ju :one:

Eemily, to je super zpráva. Hlavně že je mimi v děloze a ne někde na cestě. Budu držet palečky, aby jsi za pár týdnů viděla krásný a čiloučký srdíčko. Měj se krásně a opatruj se :a: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka