porad v nemocnici :(

14.11.2009

ahoj holky tak davam hlaseni jak se mame, bohuzel jsme porad v nemocnici. Uz od nedele a me uz z toho hrabe :( az ted mam notas tak pisu. No ve stredu na velke vizite nam rekli, ze stav maleho byl velmi vazny a ze k bakterie, ktere mel v moci presly do krve a mel otravu krve :plac: trochu me zarazilo zarazilo, ze nam to nerekli driv. Asi nas nechteli desit. No malicky je sikulka dostaval do vcera dvoje antibiotika do zily :( a museli mu to 2x prepichovat, brecela jsem u toho jak mala. No teplotu uz nema 3dny a je sikovny, az na to ze ho z tech leku boli brisko :( ted uz ma leky v sirupku, a v pondeli udelaji kontrolni odbery. Kdyz to bude vpohode mozna pujdeme domu. Doktori mi toho moc nechcou rict, porad se jenom ceka na vysledky. Rikaji porad ze je to male miminecko a ze to neni sranda. No nastesti jsme prijeli vcas (hned jak se mu objevila teplota) jinak by mohl byt jeho stav kriticky. Az ted mi dochazi co vsechno se mohlo stat :plac: no jinak uz jsem 3tydny nebyla venku krome prejezdu z/do nemocnice, a uz na tom nejsem psychicky nejlepe. No tak nam drzte palecky papa :a:

Heluško, taky držíme palečky, nemáte to oba jednoduchý!! Ale oba ste silní a brzo bude tahle zkušenost za váma a budete si užívat společných dnů v klidu domova!! Držte se! :k: :a:

Zlatíčka, buďte silní. Důležité je, že mají všechno podchycené a malý se jistě brzy uzdraví. Myslíme na Vás.

Marťa a Kryštůfek ....

Bobanci, to je mi moc líto, držím palečky ať se malý uzdraví a je fit. A neboj, pak vyrazíte ven a budete si to spolu krásně užívat. Drž se mamčo.
Ráďa a Tobiášek

Koukám jako blázen jaký máte problémy. Vůbec jsem o tom nevěděla. Ono taky už není tolik času sedět u pc a prohledávat blogy od vás jako v těhotenství. Moc mě mrzí čím si Domíšek teď prochází a vím jak se cítíš ty, když ti doktoři toho moc nechtějí říct. Já na tom byla taky tak když jsem ležela v porodnici a Verunku mi vždy odvezli na vyšetření a zase přivezli a neřekli mě ani půl slova a když jsem se zeptala řekli dobrý a pak si člověk na propuštěcí zprávě přečte diagnozu částečné ochrnutí dolních končetin, tomu se říká všechno dobrý a já z toho byla tak akorát na dně a už jsem viděla svoji první dcerku na vozíčku do konce života a doktoři ti řeknou všechno je dobrý.
Na druhou stranu někde pak se objeví takový andělíček strážný, kterým u nás byla paní doktorka z neurologie, která po vyšetření oznámila že žádný ochrnutí není a já se postavila zpět na nohy.
Moc tobě i celé rodince tvoji přeji, aby jste v nemocnici našli taky takového andělíčka strážného, který vám oznámí že Domíšek už je v pořádku a můžete jít domů a vše zase bude v pořádku.
Držíme vám palečky a myslíme na vás :k: .
Lenka s Verunkou.

In reply to by Lenča 87

no bobku my to nastesti nemame dlouhodobe, teda doufam. No budeme taky chodit porad na kontroly a na nefrologii at kontrolujou ledvinky, ale i tak je to mnohem jednodussi nez kazdy den cvicit a trapit malou. Ale je to dulezite a uvidis, ze bude behat jako laňka :)

Ahoj kočko,

uvidíš, že všechno bude v pořádku.. !! Ty malinký tvorečkové jsou totiž silnější a odolnější než si myslíme.. Takže držím moc moc palečky ať je všechno v pořádku a brzy Vás pustí domů.. Držte se... :k:

Hlavně že už je malýmu líp,a bude to čím dál tím lepší a lepší :) Moc ti držím palečky ať to je brzo v pohodě a vy můžete jít pěkně domů :c: Posíláme pohlazení a pusinku Domčovi :a: Gabča a Nicolásek

Ahoj,to me mrzi ze je maly nemocny :( ja byla s malou taky v nemocnici kdyz mela 6 tydnu,byla to hruza :( nejdriv zjistili ze ma nemocny prudusky,pak ze ma streptokoka od porodu,pak jeste ji museli dat umelou stravu a nakonec ji menili krev.nemela cervene krvinky pac sem mela vysoke protilatky v tehu!!Byla to hruza,mala mela napichlou hlavicku snad na 7 mistech,vzdycky ji to napuchlo tak museli znova prepichavat,no hruza :( Hrozne sem to taky prorvala,navic sem za ni nemohla na jipku jen na kojeni,prisla sem o mliko,tak zase snazeni at se udela-nastesti kojim do ted,proste nejdelsi tyden v mem zivote.Ale nakonec dobry,pustili nas domu a uz sou jen vzpominky.Uvidis ze bude lip a brzy vas pusti dom a pak uz se jen budes radovat ze sveho broucka a bude ti prinaset jen radost! :h: Tak se drz,to urcite zvladnete!

chudinka malej, vím co prožíváš, měli sme uplně to samý, když bylo malýmu 16 dní taky sme skončili v nemocnici s těžkym zánětem močových cest, byl dva měsíce na ATB, ale všechno dobře dopadlo. Tak držím palečky at je malý co nejdřív zdraví.

Helí moc na vás myslím, ať je malému co nejdříve lépe. Psala jsem už do minulého blogu, že můj synovec měl to samé a taky jsme se o něj báli, takže ti rozumím, jaký máš strach. Hlavní je, že jste pod kontrolou a v nemocnici se o vás postarají, i když je to s psychikou určitě špatné. Přeji vám co nejvíce zdraví.

In reply to by MiškaT.

jj Dominkovi uz je lepe :) takze ted uz to bude jenom lepsi, budeme sice porad chodit na kontroly a odbery, ale to uz je malickost. No s tou psychikou je to jako na houpace, jednou se citim vpohode a pak na me padne, ze je manza sam doma a jak moc tam chci byt s nim a uzivat si maleho spolecne :( sice je tady hodne s nama, kdyz neni v praci tak je tady :)

Helenko,to je mi líto,že stále to není v pořádku,hlavně že jste jeli včas,to je dobře a velké štěstí.Snad už se vše zlepší a bude dobře,pohlaď od nás malého broučka :a:

ahoj,já to čtu až ted to je strašný je mi to moc líto chudinka malej držim moc palečky at je v pořádku :h: :h:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky no ani ja o tobe nemam moc info, ale ted jsem koukla na tvuj denicek :) no tak vidim, ze uz brzo budete mit malickou u sebe :) je to fakt super, ani jsem si nepredstavovala jak je krasne byt maminka, az na to ze to nemame od zacatku jednoduche (zdravotne), muze byt i hur. Lezim tu totiz s brevity z mojetehu a maly je od narozeni v nemocnici :( no maly je strasne super, uz se tesim az si zacne hrat :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak drzim palecky at mas pohodovy porod a hlavne rychly porod :one: uz se tesim na fotecky vasi Vikinky

To je mi líto, snad už budete brzy doma .... :h: malý je bojovník, to jste udělali dobře, že jste hned jeli k dr. Já jsem byla s malou v nemocnici tři dny, když měla půl roku, a stačilo mi to.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka