mam strach....

14.11.2009

ahoj Holky, stava se vam nikdy že miminko za celej den moc v břišku nepohlo, prostě vuuubec par krat takove slabučke kopnuti??? Dělam si z tym starosti, všude pišou že musi kopat aspon 10 krat za 2 hod'ky, a u mně už tak par tydnu ji moc nechce, bojimse že neni něco v pořadku.

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky mají pravdu,ale aspoň 1x denně si pohyby hlídej.Jinak fofrem k doktorovi i když muže být vše ok..Sestřenice je cely den neměla,a dorazila k doktorovi za 5 minut 12.Měla 2 týdny do porodu a odloučila se jí placenta.Nechci tě vubec strašit,jen upozornit jak je duležité si pohyby hlídat.Já jsem po téhle zkušenosti v rodině byla na konci těhu pěkně na nervy,protože dcera byla taky pěkně líná a pořád spinkala.

tak vam mooos všem děkuji za odpovědi :+^*: , ted' jsem o hodně klidnějši holky, mějtese krasně a vše mimiska taky. :a:

neboj, vse je v poradku. miminko uz tam nema tolik mista, tak se moc nehybe. dulezite, ze ho alespon jednou za den ucitis. ale kdyby se ti neco nezdalo, tak radeji zajed k dr. a oni to zkontroluji. to tak ke konci tehu s tema pohybyma je.

Ahojky! My jsem teďka začali 37tt, a ten můj brouček se už taky moc nehýbe, miminka totiž už nemají tolik místa, jako před tím, tak neboj, hlavně že ho cítíš, jedna mamina mi psala, že ho cítila jen trošičku vždycky večer, a všechno bylo v poho... Taky mě to znervózňuje, ale hold co nadělám... :a: :cc):

když jsem čekala malého tak k tomu konci už taky tak pravidelně nekopal jak všude říkají -nezapomeň ,že už tam nemá moc místečka a pokud miminko cítíš tak je vše vpořádku nestrachuj se miminku to nedělá dobře opatrujte se a přeji ti pohodový porod :||): :one: Terka a Tadeášek :k: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka