ahojky

13.11.2009

ahojky tak jsem byla na uz a uz nam bubnujou srdicka budeme mit dvojcatka a vse je ok mam neskutecnou radost a musela jsem se s vami o tu radost podelit! a mam otazku muzou se v tehu houby? snazila jsem se to najit na netu ale nezdarilo se muzete mi prosim nekdo poradit?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je fajn mam pripraveny zampiony a mam je od mamky tak doufam ze vi co mi dava

Tak to moc gratulujeme!!!Taky čekáme dvojčátka(14 týden) a je to něco úúúúžasného!!!Hlavně pozdeji ty ultrazvuky jsou neuvěřitelné!!!!Tak se drž a optruj se a každý den přes poledne šlofíčka!!!!:)S těma houbama nevím,nemám hřiby ráda a tak jsem to nezjišťovala.

In reply to by Smiťáčci

tak spriznena duse to je faj ja jsem teprve v 8tt na pozdejsi uz jsem zvedava ted to jsou jenom bubnujici skvrnky v cernych dirach ale i tak je to super! uz jsi koukala po kocarku?

In reply to by kikina7

Taky už i ty srdíčka mě tak rozveselily,že to se nedá než to všem říct!!!Byla jsem už i na oskarovi(11 týden)a miminka už mají ručičky a nožičky dotvořené, no prostě už vypadají jako opravdoví človíčci,taky už jsou:).Je neuvěřitelné jak se během pár týdnů změní!!!Na kočárky jsem se dívala,ale ještě počkáme je to moc brzo.Tak se opatruj a hlavně odpočívat!!!

jů to je hezký! gratuluju. Houby můžeš, já je teda jím, nikde sem nenašla, že by se neměly, možná sou jen těžší do žaludku...

In reply to by kikina7

Mě teda sestřička na gyndě říkala, že houby nemám jíst, že se v těhotenství nemají jíst :n: tak teda nevím, ale to by jsme už nemohli jíst asi nic. Stejně jak se nedoporučují plísňové sýry, ale když mám na hermelínek takovou chuť :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka