ANKETA PRO:TĚHULKY ,MAMINKY I OSTATNÍ

14.11.2009

Ahojky,mám takovou zvláštní otázku na všechny.1.Jak si stříháte,stříhaly nehty u nohou přes pupík?2.nebo jste si holíte,holily nohy přes pupík?
Co vy?
3.A jak to máte se sexem v těhu nebo jste měly?

Dobrá anketa. :one: Všecko si pročtu. ;)

1) zatím (27tt) mi to jde jen v tureckém sedu
2) holit nohy: leda vsedě ve vaně, nadechnout, vydechnout a jednou přejet od kotníku ke kolenu, narovnat se, nadechnout a znovu, líp to už nejde

DOTAZ NA VŠECHNY:
2B) Zajímalo by mne jak se holky holíte mezi nohama? To jsem naprosto neschopná, lovím to poslepu a když pak vylezu z vany, vezmu zrcátko, tak se jen stydím, co jsem si to tam udělala. A opravit to tam je masakr. Natož když bych si chtěla oholit i prďku - taky mi tam rostou chlupy :€[€: Tam už nedošáhnu ani zepředu, ani zezadu kloudně. :€\€:

3) Jirka sex jo, já ne. Nemám náladu. Prostě chudák může dělat co chce a mne to nevzruší, užívám si, že jsme blízko sebe, že se sebe dotýkáme, ale abych byla třeba nadržená, to ani náhodou. Párkrát sex byl (asi 3x za celé těhu), ale to jen když mi to nevadilo a narovinu jsem mu řekla, že jsem pro rychlejší, žádné protahování a věděl proč. Jinak to řešíme různě, prostě cokoliv, jen ho nepustím do sebe tam dole. A jinak jsme měli 14 dní zakázaný sex po odběru plodovky.

holky děkuju :-) já se bála že přeháním, když jsem tuhle partnerovi oznámila, že s holením už mi bude muset pomáhat, funěla jsem u toho jako lokomotiva :-) nohy si škubu strojkem tak to je dobrý ale třísla a dál to už fakt nedám já si tam nevidím, došáhnu ale nevidím
s nehtama bude problém on to nesnáší a já jsem lehtivá takže jsem zvědavá jak tohle vyřeším a co se sexu týče.....téměř každý víkend, nějak to ze začátku nešlo psychicky ani mně ani jemu a teď bych chuť měla, šílenou ale nevím proč ji nemá on....tolik jsem zase nepřibrala :-( no snažím se ale kolikrát si připadám jako že se doprošuju :-)

1. Nehty zatím zvládám sama, později určitě přítel..
2. Holí mně už přítel, jelikož já u toho funěla a dvakrát jsem se pořezala :-)
3. Se sexem.. Teď už je to ok a vše se vrátilo do kolejí, jak před těhu, skorát s tím, že je to teď o dost jemnější..Ale ze začátku první 4 měsíce.. Tak to vůůbec.. Bylo mi hoodně blbě, takže o žádným sexu nemohla být ani řeč :-)

Ahojky,
1. nehty zatím sama
2. nožky sama, pipinku i zadeček holí manžílek, moc ho to baví
3. sex si užíváme pořád, jsme dva nymfomani

ahojky,
1.nehty si zatim striham sama pozdis urco pritel:-)
2.nohy si holim po slepu obcas kdyz se mi nechce tak pritel:-)
3.Da se rict ze kazdy druhy den:-) ,sice jen par poloh ale aspon je sranda :-)

ahojky,
1.nehty si zatim striham sama pozdis urco pritel:-)
2.nohy si holim po slepu obcas kdyz se mi nechce tak pritel:-)
3.Da se rict ze kazdy druhy den:-) ,sice jen par poloh ale aspon je sranda :-)

Ahoj,
1.) Do 6.M jsem si nehty stříhala sama. Pak jsem párkrát zašla na pedikúru.
2.) Holení sama poslepu, občas manža.
3.) Sex skoro ob den až do konce. A to i pár hodin před porodem.

1. tak ja jsem si nechty vždycky střihala sama ( do 17 jsem děla zavodně gimnastiku)
2. nohy jsem si holila sama ,ale kaču mi tak od 6 měsice holil přitel sprvu nechtěl že mě řizne ale na konci těhu už to zvladal jako profik :s: a spojili jsme přijemne s užitečnym
3. no a sexovali jsme až do konce , jenom jsme to omezili tak na 2-3 polohy aby mi netlačil na břiško :C]]:

1.stříhal manžel
2.nohy jsem si vždycky holila bez problému
3.sexujeme sexovaly jsme pořád,jen když už bylo bříško,tak už ne na misionáře :)

Ahoj, tak já to vyřešila tak, že chodím na pedikúru, nejen že mi tam krásně udělají nehty, ale aspon mám hodku relax a je to moc příjemné. Dole mě holí přítel, je rád, že může pomoci a je to aspon i taková milostná předehra :) Sex v těhotenství zatím jde, ale jak už jsem ve 30 tt, tak jsem dost unavená a patně spím, takže na něho moc nemám chut, ale když to přijde, tak je to krásný. Mám štěstí, že mám partnera, který je hrozně tolerantní a spíš upřednostnuje moje blaho nad svým, takže se mi krásně věnuje :)

Ahojky, tak ja jsem sice v 6.mesici, ale brisko moc nemam, tak se zvladnu oholit i ostrihat zatim sama bez problemu. Navic chodim i na pedikuru, takze mam o tento problem do budoucna postarano. Co se tyce sexu, ten mame zakazany, ale neda se to vydrzet, takze obcas opatrne na krajicek, jsem ted strasne nadrzena a pritel taky, jak to neni moc, resp. skoro vubec, tak kdyz to prijde, tak je to tak vasnive jako kdybychom byli cerstve zamilovani }:)

1. hodně blbě ;) chtěla jsem se objednat na pedikůru, ale malá už vylezla, takže je po problému ;)
2. úplně to samé, taková trošku jóga u toho
3. no za celé těhu sex jako takovej asi 3krát jinak jsme se mazlili ;)
http://mimiskuv.blog.cz/

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Třeba překecáš PA na přípravě ať ti s podvozkem oholí i nohy :s:
chi chi já už bříško nemám :s:
mě bříško chrupká v postýlce... Nobelovku tomu, kdo vymyslel dudlík ;)
http://mimiskuv.blog.cz/

ahojik tak ja jsem sice uz skoro 7 mesicu tehotna ale strihat nehty a holit se jeste nastesti dokazu sama!nemam jeste nejak moc velke brisko ze bych prez nej nevidela ale uz zacina rust kazdy den je vetsi a vetsi takze pocitam tak do mesice mi to vsechno bude delat manzel:-) a jinak sexik mame od zacatku tehotenstvi zakazany ale uz jsme to zkouseli nedalo se to vydrzet ale je to o nicem manzel se boji aby male neublizil a ja jsem taky nebyla zrovna ve sve kuzi takze si to vynahrazujem jinak:-)

Ahojky tak já se přidám i když jsem těhu chvilku na začátku 14tt..no,ale bříško jsem měla už předtím ://: ted se jen víc vypjalo.
Takže:
1.ještě stříhám sama :)
2.holí mě miláček a to už nějakou dobu,bereme to jako součást předehry :s: ;)
3. no a sexík jako takovej nic moc..miláček se bojí a tak je až moc opatrný,vynahrazujeme si to jinak,mazlení ap ;) ale to taky není ted moc často,bud mi bývá na večer špatně nebo jsem unavená a on chodí z práce navečer,tak spíše více o víkend :a:

nehty mi strihal manza :) holeni jsem provadela se zrcadlem :s: a sex byl docela v pohode do 8 mesice,pak me zacala bolet ledvina a bylo po :*O*:

Ahoj , tak já nehty horko těžko sama , teď jdu v pondělí na pedikúru abych měla pěkné nožky(termín 24.11). Holení někdy sama někdy manžel , a výsledek nic moc ale lepší něco než se drbat. A s tím sexem poslední dva měsíce jsem nadržená jak stepní koza , manželovi už se taky vrací chuť a hlavně přestal mít starch že udělá něco miminku, ale sex tak 2x-3x týdně , víc nemá energii a přes ten můj pupík je to taky trochu obtížnější a hlavně pomalejší.

Ahojky,tak nehty jsem si stříhala tak,že jsem si sedla na židli a nohu jsem si dala přes nohu(jako chlap do široka) a přes šílený funění jsem si je ostříhala i nalakovala,ale byla to fuška hlavně v 9 měsíci. :00:
Holila jsem se taky sama se zrcátkem(občas jsem se i fikla),manža pak zkontroloval výsledek.
Sex,no tak ten byl tak 1-2X za týdeden až čtrnáct dní,jak kdy. Na konci těhu i častěji kvůli změkčení čípku na radu gyndaře. :*O*:

ahojky tak já jsem na tom uplně stejně jako všechny nehty si stříhám sama ale chodím i na pedikuru at mi je hezky namalují ( ve stříhání nehtíku jim moc nevěřím už jednou jsem trpěla když mi je špatně zastřihly )
holení je opravdu nejlepší na okraji vany zespod na spamět a třísla přes zrcádko a co se týče sexu ten jsem od čtvrtého měsíce neměla protože se nám podařilo trošku krvácet tak ted se bojíme,ale chut je velká:-)) :///: :///: :///: :///:

:a:
1) stříhám si je sama, páč bych asi nesnesla lechtivé prsty kohokoliv - ale tak za měsíc chci jít na pedikůru, ať mám pěkné nožky u porodu :s:
2) holím se sama, ikdyž je to bída, Chlupatec mě holit odmítá, že mě řízne :s: Takže ve sprcháči stojím na špičkách a provádím kaskadérské kousky, nebo se rozvalím na kraj vany a oholím - to celkem jde.
3) naposledy jsem měla sex asi před 3.týdny, je to zřídka, ale zas to bylo super, asi ta abstinence je taky k něčemu dobrá :) Až jsem se při vyvrcholení bála, že se něco stane, protože to bylo jakési dlouhé a intenzivní (píšu to jak v reklamě :s:) no ale fakt... a pak mi tvrdl břuch.

:a:

Ahoj.No fakt dobrá anketka.Já teda neměla až tak vééélikáááá bříška ani při jednom těhu,tak ostříhat si nehty zase takový problém nebyl.To holení je horší,ne tak nohou ale třísel a dál-používám zrcátko,abych viděla jestli to mám pořádně a samozřejmě to trvá dýl,než normálně.A sex? -při prvních dvou těhotenstvích jsem na něj neměla moc chuť a manžel neměl chuť na mě-bál se stejně tak jako tvůj.Teď mám chuť až moc a on taky už není tak vyjukaný,jako při prvním a druhém těhu,takže u nás na jedničku :one:

tak při mem tehotenstvi jsem:
1. si nehty stříhala sama
2. holila jsem se taky sama.
3. byla jsem nardžená jak stepní koza. takže pořád. :*O*:
A manžel by chtěl abych byla zase jako v těhotenství :!k:

1.Mne to včera dalo tedy pěkně zabrat
2.Totéž
3.Sex tak možná pčes ledničku-takže nic.Manža se bojí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky