Je nutný magnezko?

13.11.2009

Holky,mám takovou otázku,včera jsem byla na kontrole a zmínila jsem se dr,že mi občas ztuhne( není úplně tvrdý) bříško a cítím v něm tlak,žádný intervaly to nemá,po chvíli to přejde.. je to tak jednou za den,někdy taky vůbec. Přijde mi spíš,jako kdyby se mimčo otáčelo nebo šprajclo a chvíli mu to trvá,než se naskládá do přijatelný polohy.. Doktorka mi dala 1-2x denně magnezko,ale bojím se,že mi to ztíží porod,švagrová mi říkala,že pak ty svaly jsou ochablý a nepracují jak mají.. Tak teda nevím...poraďte..díky!

jen to magnesko papej,az do 36t pak uz ne to uz muzes rodit,ono totiz oslabuje svaly tobe ale hlavne u mimisa!
tetkom ti to pomuze,jeste si nizko tehu :a:

Ahojky, já na tom byla podobně (od 23tt) mi tvrdlo hrozně břicho - i 30x denně, doktorka hrozila předčasný porodem a nasadila magnézko, já podstivě ležela, brala magnézko ale stav byl po dalších kontrolách stejný, tak jsem si ho vysadila... Výsledek? 11 dní jsem přenášela :-) a máme krásného zdravého chalpečka...

ahoj.já u prvního měla magnézko do 36tt včetně.byla jsem otevřená,ležela jsem na udržování 2 týdny.ale pak jsem naštěstí nosila mimi až do konce do 40tt.rodila jsem spontánně a úplně v pohodě.to magnésium se smí brát maximálně do 37tt pak se vysazuje,právě kvůli tomu svalstvu.ted jsem těhotná podruhé,zase mě to zlobí,magnézium beru 3x2 tablety denně.takže se určo zeptej doktora co a jak.ale určitě bych ho svévolně nevysadila.

Ahojky - dej na radu dr. a magnezko určitě ber, je to prevence křečí a předčasných stahů. Do porodu máš ještě hooodně daleko, takže bych se nějakého ztížení neobávala.

Ahoj, já s tím zkušenost nemám, ale švagrová brala magnézko taky asi od 20tt a porod trval 3 hodiny. A to byl její první. Takže myslím, že je to dost individuální.

Já beru 2-2-2 a být tebou, tak ho určitě beru, aby se ti "to" nerozjelo.... Švagrová má pravdu, ale to je až když by se bralo po ukončeném 36tt, to se už brát nemá, do té doby je to OK.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka