Recept na dort k 1. naroz.

13.11.2009

Můžete mi sem prosím hodit nějaké odkazy popř. recepty na dortíky pro prcky? A jestli je budete dělat sami nebo si necháte upéct. Já bych chtěla udělat sama.Děkuji..

Kliknutím vložíte smajlíky:

já jsem dělala dort zrovna včera,ale dělala jsem nepečený z piškotů,šlehačky,smetany a ovoce.Pěkně jsem ho nazdobila. Už se ak těším až si dneska pošmáknem :-) Já ty pečené dorty nemám ráda takže jsem to vyřešila takhle.

In reply to by lu.kikina

Peťulo ten dort je nádherný,(já sem asi úplně blbá)ale s tím pečícím papírem.....jak se to dělá?ja to tam nenašla... ://: :?

In reply to by Edna

já jsem nic s pečícím papírem nedělala.Dělám tyhle dorty do klasické dortové formy.Dělala jsem podle toho jenom krém.
Ještě jsem to prokládala ovocem.My ty nepečené dorty rádi :-)

In reply to by lu.kikina

Aha.No tak to jsi šikula.Já na tyhle věci moc nemám buňky takže vůbec nejsem v obraze,ale tím že je nepečený a vypadá takle suprově tak mě to docela chytlo a chtěla bych to zkusit-kamarádky dcerka bude mít v lednu 4roky.... :)

In reply to by brandik

Děkuju :dance: !!!Vím že to jde i podle fotky to jsem viděla v cukrárně když sem malé vybírala dort,ale mě se právě moc líbí ten medvídek Pú a nebo ten obrázek co má na dortě lukikina... :one:

Já budu péct sama, už v úterý. Udělám piškotový korpus, máslový krém, pod něj marmeládu, potáhnu marcipánem a ozdobím nejspíš kupovanými cukrovými ozdobami a doprostřed samozřejmě píchnu svíčku. :)

já jsem pekla dortík sama. Udělala jsem piškot, kterej jsem namazala marmeládou a pribiňákama. Pak jsem z něj vyřezala auto a nazdobila. Kola a okýnka jsem udělala z borůvek a detaily čokoládovou polevou. Těšila jsem se, jak se v něm Davídek porochní a on vyzobal ty borůvky. :)

In reply to by brandik

No nejradši bych si u tebe nějaký objednala :))) kdyby to bylo náhodou možné dej vědět, bydlím teda kousek od Prahy. Malá se narodila loni na Vánoce, takže ještě před Štědrým dnem píct dort, wuáá :(((((( jinak to budu muset nějak vyřešit a něco počochnit sama... :)

In reply to by Kotina

Na objednávku peču - dokonce jsem taky minulý rok pekla na Vánoce :) ale bohužel jsem od Ústí nad Orlicí - takže to se nevyplatí.
Jedině kdyby se ti nějakej můj dortík líbil, tak si ulož fotečku a myslím, že podle fotky to určitě někdo zvládne. :-)
Nebo ti pošlu postup a zvládeneš to taky.

In reply to by sowonofonka

už jsem ti poslala postup na toho pavouka, co se týká toho mraveniště tak to je skoro stejný - posypávám to tím hnědým kokosem a navrch dám mravence, který jsem si udělala z marcipánu. :-) kdyby jsi měla dotázek tak klidně písni.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka