jak je to...škodí výpary miminku v bříšku?

13.11.2009

ahoj ženy, potřebuji se poradit...17. listopadu se stěhujeme...jenže byt je v hrozném stavu (měnili sjme náš byt zrekonstruovaný za byt, v kterém nic není uděláno, dokonce i vana tam je sedřená a stará 50let, chlív fakt :sick: ). takže chce on udělat kuchyň a dětský pokoj než porodím...kuchyň oškrábat, a dle stavu buď dát sádru nebo omítnout (omítky -to je asi jasné, že nejsou dobré dáýchat-leptají sliznici a ani Eliška by neměla čuchat ) a malovat, pak položit plovoučku, to samé s dětským. chce, abychom tam s Eli s ním byly, bude zavřený...ale stejně se to rozléhá a jde to cítit po celém bytě, že? tak se ptám...mohou ty výpary z toho všeho ublížit nějak mimču v bříšku? a Elišce? díky..potřebuji uklidnit. mám hrůzu i tak z toho všeho. Míasto, abych užila v klidu konce těhu, tak akorát stres a makačka..fakt skvělé..místo, abych si pomalu pekla cukroví..tak budu makat :00: :r: mějte se krásně ;) :a: a jakmile nebudu zde..nemáme ješět net, případně bych informovala Andělínku, ta by vám tlumočila :c: ;)

Chlupatec se mi trochu zbořil Ostravarem :s: a četl Tvůj příspěvek - říká, že omítka atd ne, to je prej všecko přírodní, že nemáš jen čuchat aceton :s: při natírání, ale jinak prý nevadí ani výpary (zatlačil, vyprodukoval to co chlapi hrozně rádi produkují a strašně se tomu řehtal).... ehm... no situace. Tak se neboj :) Hlavně dávej na sebe pozor, ať Mareček vydrží jak má :) :a:

In reply to by Andělína

jo, díky adinko, já vím-omítky sjou v podtstaě dezinfekce, vypálí to ze zdi veškeré bakterie..což je dobře...ale mi to všecjko smrdí....zvláš´t v těhu..aceton ten bych fakt nedala :s: mohu Tě když tak pak informovat, co a jak. než budeme netoví, ne? no, se budu těšit, až tu taky dodám nějaké fotky z rekonstrukce... :s: :a:

In reply to by Andělína

no, neboj srázek si ujít nenechám...chci stihnout do konce listopadu, abychom se sešly....pak už budu jen "čekat" kdy půjdu na řadu :!k:

ahoj Dupko, omítky to nevím, ale myslim, že ne....kdyby jsi v tom byla celý těhu tak možná jo, ale uděláte omítky v jedný dvou místnostech a to bude všechno, to se neboj...a malování je určitě v pohodě. jak psaly holky, horší jsou ředidla a různý těkavý látky. my jsme malovali toníkův pokoj když jsem byla v půlce 8. měsíce a je zdravej.... no a větrat to chce...
lae teda stěhovačku takhle na poslední chvilku ti vůbec nezávidim. tak se drž ať to šlape jak po drátkách a nenarážíte na nějaký skrytý nedokonalosti.
kdybychom se neviděly, tak se měj krásně a přeju rychlý a bezproblémový porod :k:

my se stěhujem zítra :00: naštěstí teda do skoro novýho baráku, ale sakra to balení mě zabíjí, furt balím a furt je tu tolika věcí :sick: tobě a miminovi by to nemělo nic udělat, spíš Eliška aby se nenadýchala dej pozor

ahojky,tak já jsem na tom stejně,my se stěhujeme do nového,starého 1.prosince.Taky chceme stihnout podlahy a vymalovat,koupelka tam je taky hnusná,ale jelikož to chceme probourat se záchodem a udělat celý nový tak to musíme nechat až po novým roce.Taky jsem si říkala jestli tam budu s mojím nebo ne,nakonec jsem se rozhodla že ten týden přečkám u mamky-snad se to stihne a snad to na mě nepřijde dřív-termín mám mezi vánocema a silvestrem...
stejně je to na prd,že to je tak na poslední chvíli...ale co už teď naděláme,že...zase si říkám že lepší teď než pak v šestinedělí s malinkatým miminkem....tak se opatruj a ať to všecko dobře zvládnete!papa

Ahoj, malování zdí určitě nevadí. Vadí barvy které se ředí ředidlem, třeba na radiátory, futra....

Malování by asi vadit nemělo,nevím jak Eli, ale tobě a mimi určitě ne. Hromada těhulek si i dětský pokojíček maluje samo.
Dle mě malování nevadí, ale počkej si na další názory

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka