jsem zase tam kde jsem byla

13.11.2009

Tak jsem si myslela jak na sebe budu tvrda ale stejne mi to nedala udelala jsem si test a je tam / jsem ale blbka.prsa me boli ale po utrogestanu.příští mesíc ho vysadím kašlu na to takovejch penez a k ničemu necham to na ten leden na to ivf.už na to nemam silu porad na to myslim i když nechci.papa zlatíčka

Kliknutím vložíte smajlíky:

AHOJ
já tě naprosto chápu... já tohle zažila a věř, že opravdu až po větě, kterou jsi ty napsala... že na to kašlu, že si počkám na "inseminaci" nebo na umělé se nám to povedlo.... trápila jsem se rok a půl po potratu.... prostě to nešlo, brala jsem kyselinu listovou a vitamíny, utrogestan,manžel bral E a fenomen pro muže ..... a nic.... v prosinci jsem byla na gyndě ( jo a předesílám, že jsem si poctivě měřila teplotu a kreslila graf - což jsem vždy tvrdila, že tphle já nikdy dělat nebudu).... Dr na mně koukla a domluvily jsem se spolu, že pokud do května neotěhotním půjdeme v červnu do Prahy na inseminaci.. já ti to nějak hodila za hlavu... poslední tes jsem si dělala někdy po vánocích, menzes jsme měla vždy nepravidelný... no a v únoru jsem si řekla, že je to divné, že mě bolá prsa... tak jsem si udělal v pondělí test a nic... tak sjem se rozhodla , že půjdu další pondělí na gyndu, ve čtvrtek mi to nedalo a byly tam //!! Matyáš se narodil v listopadu.... přeji ti, abys našla hodně síly a zkusila se na to vykašlat.... (moc se mi to teď kecá....ale je to tak ....) Zkus myslet na něco jiného a uvidíš, že se to povede, tady u toho je nejdůležitější psychika.... jé to jsem se rozepsala.... promiň a snad ti to k něčemu bude...

Ahojky , já tě naprosto chápu. Taky jsme moc po miminku toužili a více než rok se nedařilo. A moje kamarádky mě postupně oznamovali ,že budou maminky a já každou tu zprávu obrečela ,že jim se daří a nám ne. Byla jsem už tak zoufalá ,že jsem si pořád dělala těhu test a modlila se za čárky.
Všichni mě říkali,přestan na to myslet ,čím víc se na to soustředíš ,tím víc se budeš trápit a nepřijde to.
POak jsem měnila zaměstnání a myšlenky jsem měla na novou práci a na všechno jiné než na těhu .. no a v nnové práci jsem byla 3měsíce ,protože jsem najednou otěhotněla. Sice mě před měsíce v17tt potkal předčasnej porod ,takže jsme bez miminka a čeká nás opět snažení .
Opravdu se nesmíš na to tak soustředit ..ono to do sebe něco má ...čív víc to budeš chtít a tím víc budeš zklamaná .Přestan na to myslet a pak se to třeba podaří.
Mě kamarádka poradila at začnu brát kyselinu listovou a přítel bral vitamíny vápník,hořčík,zinek a do 3měsíců se zadařilo.

Tak at Vám to vyjde brzy.

In reply to by Misutka

po dvou revizich delohy a miminko si moc přejeme ted jsou zkoro všechny kamaradky tehotne a ja jen tise zavidím přeju jim to moc ale je to moc težké.človek se snaži na to nemyslet ale psychika si dela podle sveho což je hrozne.

In reply to by jančik

Ja byla u jedne pani...zabiva se cakrama v tele-cinska medicina,je to slozite ale v podstate urci stav tve psychiky a taky tve fyzicke stranky! Verim tomu,nerikam ale ze musi kazdy...ale rikala mi ze kolikrat k ni prijde par ze jim nejde otehotnet,ze byli uz na nekolika umelych oplodneni a ze to pokazde nevyslo...ona se jim podivala na jejich psychickou stranku a rekla jim ze muzou delat co chteji ale s takovou psychikou do nich muzou rvat vajicka nevajicka a proste se to nepodari...takze vzdy nejdri zacit u psychiky,srovnat si telo po dusevni strance-ona na to dava specialni kapicky,vytazky ze stromu atd...dat se do pohody a pak teprve zkouset otehotnet! Verim ze neco na tom je!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka