Stolička - už nevím

13.11.2009

Ahoj všechny maminky, naší malé Gabče jsou teď 2 měsíce a krmíme Bebou sensitive kvůli tuhé stolici, chudák vůbec to nemůže vytlačit a doktor nám poradil jen rektální rourku, což se mi teda moc nelíbí, moje mamka radí svařit oves. vločky a dělat mlíčko z vody co z nich sleju, na to doktor jen krčí rameny že se to prý tak dřív dělalo tak nevim co si o tom mám myslet, každopádně jsem to zkusila už asi 3 den přidávám tuhle vodu do mlíčka, ale zatím se to nelepší. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuju za jakoukoliv radu, už nevím co s tím.

Ahojky,měli jsme ten samý problém,malej pořád tlačil a nešlo to,byli jsme z toho nešťastný,pak mi tu jedna maminka poradila koupit Laktobacílky baby,jsou to probiotika,sypou se do mlíčka a je to fakt super.Hned od dalšího dne kaká každý den někdy i dvakrát.Opravdu ti je doporučuju.

In reply to by vaclavahantova

A dáváš je 1x nebo 2x denně? Dneska jsem je koupila v lékárně a malé dala večer do mlíčka, asi během hodiny se normálně vykakala a měla normální "kašičku". Nevim jestli to tak rychle zabralo, ale po 3 týdnech konečně normální stolička, zázrak.

In reply to by Laksameta

dávám jedenkrát denně protože to zatím stačí,vždycky se vykadí,přesně jak píšeš krásná kašička.To je dobře že se ti malá vykadila tak rychle,myslim že už byste to měli mít v pohodě.Malej je od tý doby o hodně klidnější a bolení má jen občas.

ahojky v prve rade bych rychle vymenila detskou dr...
ale ten odvaz z vlocek se driv delaval ne na zacpu ,ale protoze to prej obsahuje vitaminy, takze to asi nepomuze, dala bych nejake probiotika...a poradila se s novou dr.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka