Jsem divná??

13.11.2009

Tak já nevim, ale prostě to tak cítím. Jsem svobodná matka a jsem na malou strašně upnutá a nedokážu si bez ní představit ani minutu. To znamená, že jsem ji ještě ani babičce nepůjčila na procházku s kočárkem. Ona mi to stále vyčítá, ale nemůžu za to :$$:
Co si o tom myslíte? A jak jste to měli vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak já se přiznám, že už se míň bojim svěřit Beníka tchýni, než mý mamince, taky moje máti s nim byla sama asi dvakrát, a tchýně tak sedmkrát...(bude mu 15měsíců).asi je to tim, že tchýně je jednak taková praktičtější, přítomnější a je to novorozenecká sestra, zatímco moje maminka je taková umělecká duše, lehce mimo, kolikrát jí dobíhám za kočárkem, když někam jedem spolu a chvíli tlačí ona, že jí z něj Ben div nevyskočí a ona si toho skoro nevšimne :00: ona si tak zasněně kráčí, dumá si o tom jak je to krásný, že už je konečně babička... :/;x: a ani si nevšimne, že jí to její vysněný vnouče užuž div nevypadne z kočárku na hlavu, naštěstí si ho právě ona jako jediná v tom kočáře aspoň poutá ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:-) :s: momentálně sekretářku na katedře evropskýho práva... ale jinak píše básně a vystavuje obrazy a jiná dílka ;)

ahojky,
tak ja svobodna maminka nejsem, ale zase ziju v zahranici a mam tu jen pritele a tu moji cacorku.. a jsem na ni upnuta neskutecne. Emmicce je 10,5 mesicu a jeste jsem bez ni nikdy nebyla.. ani na chvilku.. jen jednou minuly tyden.. musela jsem neco zaridit po uradech a protoze se trochu bojim nemoci, tak jsem ji s sebou nechtela brat na mista co je vice lidi.. takze jsem jela sama.. je to asi 7 km .. trvalo mi to 50 min. a byla jsem z toho nervozni jako fena :) .. hlidal ji pritel ...
nicmene.. uvedomuju si, ze to normalni rozhodne neni... vim, ze se casem musim naucit davat ji volnost.. no bude to tezky.. :) , ale vim ze budu muset.. jnak by se ze mne zblaznila :)
to jen aby jsi vedela, ze jsou i horsi pripady :)
pa Lenka

Ahoj, já jsem taky svobodná matka, svoji dcerku taky miluju k zbláznění, ale přesto nemám problém půjčit ji mamce nebo sestře na procházku. Poprvé byla malá venku s babičkou když jí byl týden. Jsem ráda, že ji moje rodina tak zbožňuje :)

no, tak já nejsem svobodná matka, babičce jsem syna prvně půjčila na procházku konce šestinedělí, a to mně museli i s manželem docela dost zpracovávat:-)))), zatim byl beze mne dohormady tak sedmkrát na dvě až tři hoďky, buď jednou s babiček, nebo jednou s tetou, co ho rodila (manželova sestra je porodní asistentka) a dodnes si připadám divně, když ho některý z babiček svěřuju:-)

ahoj, já jsem na tom stejně..... musela jsem na operaci, byla jsem bez něj 4 dny a myslela, jsem, že umřu!!!!!!! Když pak pro mně přišli do nemocnice s tatínkem tak jsem se neudržela a bulela jak želva....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky