Holky pasete???

13.11.2009

ahoj holky..tak v sobotu nam bude 6tydnu a ja sem jeste nedala zadnou fotecku Fabianka..tak to napravuji a taky uz tak pasete??? :-) jinak uz mame skoro 4,5 kila.. a to jsme meli porodni vahu 3,2 :-) mam z nej hroznou radost z sikulky moje :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Danzy

no musim zaklepat - tuky tuk.. ale je uzasny..sice nekojim ale posledni papani mame kolem 23 hodiny vecer a spi az do 7 rano.. a je to muj prdolka :-) ja bych ho porad mazlila,ale on radeji vedle me lezi na brisku nebo v lehatku a neco povida,ale dovede se taky pekne rozcilit.. to kdyz mu delam papni a trva mi to..tak mi nadava a popohani svym revem :-)tak mu rikam ze ho prodam nebo ho poslu tam odkud prisel :-) , ale nedala bych ho ani za nic..

Fabianek je kouzelný klučík. :cc):
My teda paseme jen když se Lauře chce a když už jó,tak tu hlavinku prý zvedá až moc (řekla neuroložka)

Lili malej je krásnej. A fotečka s hafanem nemá chybu - aspoň je malému teploučko co? Živočišný teplo je nejlepší :s:

Koníky my ještě nepaseme, neboť Verunka kvůli nožkám ještě úplně neleží na bříšku, chybí jí asi 10 - 15 cm k úplnému položení, ale na rameni mi sem tam hlavičku už zvedne tak možná že by jí to šlo kdyby holt mohla na bříšku ležet.

In reply to by Liliane

Naše Verunka je taky po tatínkovi. Po mě má akorát dlouhé prstíky jinak nic :)

jj, náš příběh je děsivý, už se těším až napíšu něco šťastného :) ale to asi dřív jak za rok nebude. Šťastné jsou i ty pokroky, ale až mi oznámí konec cvičení jste v pořádku tak to bude nejšťastnější věta za dobu co je Verunka na světě.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka