Dnešní výlet na vyšetření na neurologii

13.11.2009

Ahoj holky,
tak jsme si dneska udělali s Viktorkou výlet do nemocnice na neurologii, byli jsme tam už týden objednaný, tak jsme jeli zatím jen na EEG (poslala nás tam naše Dr, jelikož jsem jí říkala, že se mi už kolikrát stalo, že se mi malá jakoby dusila nebo se nemohla nadechnout či co), no měla jsem z toho docela strach, jak to zvládnem, ale nakonec to šlo. Hned jak jsme tam dojeli, tak malá spustila děsnej bengál - já si myslím,že ona prostě už ten doktorskej pach pozná, jinak s to nedovedu vysvětlit, že spustí, vždycky až jsme u Dr. jinak je celou dobu v pohodě :s: Tak jsem ji v čekárně asi čtvrt hodiny uklidňovala, no, moc to nešlo. pak si nás zavolali, tak na malou oblíkli slušivou čepičku a já ji začala kojit aby se uklidnila. Tak jsme to tam při tom kojení docela dobře zvládli a malá nakonec u toho i vytuhla :~!: Výsledky budeme mít v pondělí, ale tak snad tam nic nebude. No a jak mám teď v období chřipek strach, aby malá něco takovýho nechytla tak do tramvaje na zpáteční cestě nastoupil jakejsi důchodce, chrmlal a celou dobu si držel kapesník před pusou, tak doufám, že jsme tam nenadejchali nějaký bacily. Zdravíme všechny maminky a červíky :ooo: :a:

Ahoj holky, děkujeme moc za držení pěstiček. Dneska jsme si oběhli doktorský kolečko, EEG nám dopadlo dobře, doktorka Viktorku proklepla kladívkem a udělali nám ultrazvuk mozečku a naštěstí nic nenašli. Akorát nás projistotu ještě poslali na kardio, tak tam jsme objednaný v prosinci. No, Viktorka to skoro celé prořvala chůdě a po cestě zpátky spala jak zabitá. Akorát máme s malou trénovat rozevírání pěstiček - Dr. říkala, že je prý od narození agresivnější typ, proto dřív pásla koníky no aže teď ještě nemá pořádně otevřené ručičky, že je ještě často mívá zaťaté, tak budeme cvičit. Holky mám takovou radost, že to nejspíš nic není :\x:

In reply to by Martta

Ahoj Marti, děkujeme. už se vám ty pěstičky zlepšili, funguje to cvíčo? My máme malou hladit po hřbetu ručičky (tím je otvírá) a nebo ji vzít za hrudníček a přejet s ní přes hladkou podložku, no u toho mi zatím otvírá jen jednu, tak uvidíme.

Ahoj, držim palce ať jsou výsledky ok. Určitě budou.
Já mám taky strach z chřipky. Nakoupila jsem čípky, Hedelix...kdyby náhodou. Bojim se, že se rýmě a kašli nevyhneme. Uvidíme... Dneska ráno se vrátil skoromuž z noční služby s tím, že mu není vůbec dobře a bolí ho v krku. Tak nám s Jiříkem sbalil tašku a poslal k rodičům. Snažim se s malym chodit každý den aspoň na chvilku ven, aby byl na čerstvym vzduchu.

Téda, zážitků hafo, koukám.nebpoj, malá bude zdravá jako řípa! Mě to malá občas dělá taky, tak doufám, že to nic nebude! zatim jsem s ní nikam nešla, jen s to bouličkou na ručičce a to se prý snad samo ztratí za čas.Ale to víš, mam taky o ní strach, tak tě naprosto chápu! :k: :h:
dědek neměl vůbec vylejzat, když chrchlá. Jestli jel k doktoru, tak si má objednat nějakej odvoz a né šířit bacily na ostatní, nedej bože na ty nejmenší bezbranný! :girl: :cc): :#~:
Budeme na vác moc myslet, ať jsou výsledky v pořádku! Malá je jinak moooc roztomilá! Ty kukadýlka veliký! :\x:

In reply to by Jaňulík 1

Ahoj Jani, děkujeme. Mě to malá dělá už delší dobu a když jsme byli v té poradně, tak jsem to zmínila, tak nám doktorka radši poslala, říkala, že to taky snad nic nebude, ale projistotu. Je to hrozný, jak já mám teď v období chřipek o malou strach, nejradš bych s ní nikam nevylejzala. Ale to bohužel musíme.

In reply to by Jajda007

No to chápu, dneska vylejzat mezi lidi je risk. :( Hned by člověk chytil při nejmenšim rýmu. :\\: My když jdem ven, tak jenom se psem na louky a maximálně ve fofru nakoupit a jen to nejdůležitější. 8) Jinak se snažim dělat velký nákupy minimálně. :-g(
Četla jsem nahoře, že jste nejspíš v pořádku. Tak to je paráda! Mam velikou radost! malá je kouzelná! :h:
Ostatně červíčci se stejně nějak povedli všichní, co?!! :c:

Ahoj Jajdo, tak to jste byli na jiném vyšetření než my..nás neuroložka proklepávala kladívkem.. :D
No každopádně vám budem držet palečky, ať jsou výsledky ok.. :one: a Vikinka je moc krásná!! Žeru ty její dlouhý řasy.. :girl:

Ahojky,
malá je moc krásná. Náš Ládík taky, když jdeme k dr., tak všechno dobrý, až do tý chvíle, než se nad něj dr. nakloní a malej najednou začne popotahovat a minule už to vypadalo, že začne :^O^: Držíme pěstičky a pak napiš, jak jste dopadly :a:

Chjo, ti důchodci. Když jsou nemocní mají sedět doma a ne to roznášet po dopravních prostředcích. :(
Tak jste to vlastně slušně zvládly holky. Teď už zbývá jen popřát, ať to dobře dopadne :a:

Tak to drzim palecky at jsou vysledky v pořadku.Mala je moc krasna.My dnes byli u dr.a mame kasel a teplotu,tak snad to bude brzo ok.Mejte se :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky