Kontrola u dr.

12.11.2009

Milý deníčku a holky,

tak jsem dneska zavítala na gyndu, jelikož mám cca 5-6 dní zpoždění a vyšly mi 4 těhu testy pozitivně :-) Musela jsem takhle brzy kvůli dvoum nevydařeným těhu. Jsem vlastně letos potřetí těhotná...hrůza.
Sestřička už mě zná, jsem tam skoro pořád, tak mě pozvala do ordinace a rovnou k dr. Ten zkoumal mou složku v PC a furt kroutil hlavou :00: Pak se konečně asi po 5ti min. na mě podíval a říká:" Tak povídejte". Řekla jsem mu to, co je už napsáno nahoře na začátku. Znova se na mě podíval a začal:"Vy moc tlačíte na pilu, měli jste vydržet aspoň půl roku atd." Holky, já koukala jako blázen. V nemocnici mi řekli, že stačí počkat 3 měsíce a on mi to potvrdil, jenomže s tím, že ono to stejně hned nevyjde...jenže nám to prostě vyšlo. Pak teda hned zase obrátil a že je mu jasný, že je to lék na psychiku atd. No, prý zkusí udělat utz, i když neví, je ještě moc brzy. Má nový utz, tak jsem byla zvědavá. Přišla se podívat i sestřička...jsem asi trochu exot :-) no a oba koukali a furt ticho a furt ticho a pak tu bublinku našel. Jenže mi ještě furt nemůže vyloučit mimoděložní, protože bublinka se utvoří vždy...je to pravda...taky jsem to tak posledně měla :-( Ukázal mi bublinku...nic moc jsem tedy neviděla, ale pak jsem si všimla, že ta šipak na bublince pulsuje...Holky, byl to náznak echa, takže :h: Já byla v šoku a moc ráda. To je snad dobře ne? Měla bych být asi 4+6 dle poslední ms a za 14 dní kontrola. Hned mi napsali PN, i když jsem měla mít ještě dovču. Prý budou raději, když budu na neschopence. Mám odpočívat a nechodit moc mezi lidi kvůli chřipce. Hotovo, toť vše.
Dneska jsem si dělala poslední těhu test a obě čárky jsou už totožné. Ať to konečně vyjde, ale můžu říct, že to vůbec neprožívám. Raději ne. Není nic jistého a tak to prostě je. Mějte se krásně :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka