sex po porodu

13.11.2009

ahoj kocky,
po dlouhe dobe se hlasim. a rada bych se vas zeptala - jak to mate se sexem po porodu?? u nas teda katastrofa, za 2 mesice jsme to zkouseli jen jednou a neslo to, protoze me to bolelo. je to normalni? jinak na sex nemam ani pomysleni no ani cas :))) jak to mate vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojda. Tak my teda spolu spali pár dní po porodu a od té doby prakticky denně. Nebolelo to, ale je fakt, že jsem neměla žádné poporodní zranění a ani jsem dlouho nekrvácela.Jak vím ale od kamarádek, tak ti neměli sex třeba několik měsíců, než to přišlo - neměli čas, ani chuť a bolelo je to, pak se to ale vždycky srovnalo.Já bych se do ničeho nenutila, být tebou, přijde to určitě samo.

ahoj tak mě to ani nebolí (8t. po porodu), ale záleží jak moc do toho bušíme... Gelík ale použít musíme. Chuť teda není, ale co bych pro toho svýho chlapa neudělala. ://: I když mi po prvním pokusu řekl, že by se tam dalo tleskat... :00:

Ahoj, já mám 3 měsíce po porodu a taky mě to pořád bolelo...je to normální,ale víš co zkus-kup si lubrigační gel a nebo se namažte dětským olejíčkem bez parfumerací a ono to bude o 100% lepší-fakt! my použili olejíček a je to super!!!! :one:

sice jsem z prosince 08 ale měla jsem to stejné jak ty. Teda já měla sex už 4.týdny po porodu a to jsem řekla manžovi, že to bolí snad víc než porod :-D Tak se jen usmál a řekl, že teda bude 2.miminko? :-D No a pak se to zkusilo ještě asi 2X a po 3.už to tolik nebolelo :-D Něco jako když přijdeš o pannenství :-D Pár krát to ještě bolí ale pak je to super. No a s tou chutí na sex - neboj ta přijde sama :-D I když je pravda, že teď to není tak často ale stěžovat si rozhodně nemůžu! Počkej až mimčo povyroste a uvidíš sama
papa Peťula a Honzík :°O°:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka