Je mi dobře a nic mě nebolí, to je fakt divný!!

13.11.2009

Ahoj těhulky, maminky a všichni,
tak si představte, že já včera večer zjistila, že mě za celý den nebolely ani kyčle, ani stydká kost a neměla jsem ani oteklé nohy. Prostě mi bylo po večerní sprše dobře. To jsem za poslední 3 měsíce nezažila. Dneska to samé. Hned jsem toho využila, vygruntovala si kuchyň a umyla okna. Vím, že bych asi neměla, ale chci mít všechno v cajku, než to přijde.. :k: Pořád nad tím přemýšlím a je to fakt divny. Na jednu stranu jsem ráda, že si aspoň ještě podělám pár věcí, ale na druhou stranu mě to znepokojuje. Už bych nejradši rodila :( Chci už mít toho našeho miláčka u sebe.. Včera v poradně všechno v pořádku a na porod to zatím nevypadá. Holky, měla jste to některá taky tak?? Že vám bylo na konci těhu tak dobře a nic vás nebolelo?? Uklidněte mě, prosím :\\: Jsem zmatená prvorodička :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj,
tak já u prvního makala do poslední chvíle a abych to urychlila, tak jsem taky šla umýt auto, okna, vygruntovala celý byt a pak druhý den to přišlo ještě po hodně horký koupeli. U druhýho dítěte teď před 2 týdny mě dost bolel spodek večer před porodem. V 6 ráno jsme jeli a za 2 hodky byl malý na světě. Tak ať to máš rychlý, třeba to taky brzy přijde

tak to se blizi porod ja to take tak mela,sice jsem rodila o mesic driva ale bylo to to same...citila jsem se skvele a nic nenasvedcovalo tomu ze bych mela za par hodin rodit :-) tak preju hodne stesti a rychly porod pa Valča a aVivien

Ježiši, holky.. Kéž byste měly pravdu!! Je mi takhle fajn už druhej den. Malej má už přes 3 kg, takže už by klidně mohl za náma na svět :||):

In reply to by Jana Fojtíková

Ty jo ahoj...teď si to tu tak čtu a běhá mi mráz po zádech...páč to mám úplně stejně jako ty!!! Sice jsem v 35.týdnu, ale taky mě furt něco bolelo, ale teď poslední dva dny úplná pohoda...jsem enormně pohyblivá, hyperaktivní a vůbec se cítím skvěle.... :00: no asi se budu mít radši na pozoru :$$:

In reply to by alcerka

Tak peřiny mám, to byla bleskovka!! Vysáty taky! Jsem spocená jak :pig: Pro mimi všechno nachystany.. Já nevím, holky.. Třeba teď momentálně bych vůbec neřekla, že se možná bude něco dít, je mi fakt dobře. Myslíte, že i když mi včera řekli, že se ještě vůbec neotvírám, že by se to mohlo rozjet??

ahoj, nechci tě strašit ale mě takhle dobře bylo den před porodem. Malá se narodila na začátku 38tt :a:

mě poslední tři měsíce těhu šíleně bolel spodek, o stydký kosti ani nemluvim, nemohla sem ani chodit, bylo to už šílený. A jednou sem se ráno probudila a vůbec nic mě nebolelo, tak sem se hned pustila do převlíkání a gruntování a pak to přišlo, rupla mi voda a v noci se malej narodil. Tak třeba to u tebe taky znamená blížící se porod

Ahojky já tu myslím předevčírem četla že se právě před porodem holky cítily nejlíp, tak třeba už to každou chvilkou přijde ;) Já jsem 35 a dnes zatím nejhorší noc co mohla bejt, ach jo. Musím se hecnout do úklidu tak bych se taky potřebovala trošku "cítit" Buď ráda Jani! :) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka