Vstupujeme do sedmého týdne

13.11.2009

Ahoj holky. :a: Tak dneska už vstupujeme do sedmého týdne.. Celkem to utíká, ale už se nemůžu dočkat další kontroly.. Jinak se mnou začíná to těhotenství pěkně cvičit.. Ráno šílené nevolnosti.. musím snídat pomaličku a po lžičkách.. Cítím kafe a je mi hned na zvracení.. Zatím jsem ještě nezvracela.. vždycky jsem to na poslední chvíli rozdýchala.. a doufám, že to tak zůstane.. :-) Většinou mi je špatně do oběda a pak jak si dám oběd, tak už je to dobré.. Jak jsem na samém začátku nemohla spát, tak teď bych zase spala pořád.. nechce se mi dělat vůůůbec nic.. :///: Taky jsem náladová a lítostivá.. Už se mi i stalo, že jsem z ničeho nic začala brečet... No holky... těhotenství je přece nejkrásnější období v životě ženy... to mohl vymyslet jedině chlap.. :-) :///: Ale já jsem stejně šťastná a vydržím všechno.. :-) Dneska mě čeká hezký večer.. Přítel jde ven s kamarádama, tak budu sama doma.. (snad mě nechytne zas nějaký záchvat lítosti.. :///: ) Tak se mějte hezky a užijte si páteční večer.. :a: :a:

Ahojky tak to bud ráda že je ti zle jen dopoledne mne bývá celý den.Nezvracím ale stále pocit že půjdu mám.Co se týká spaní do minulého týdne jsem spala stále a ted zase nemůžu skoro vůbec.Jím jen proto abych něco snědla včera jsem třeba do sebe dostala jen snídani pak ani rohlík.I když se snažím.jojo kafe to taky vůbec nemohu.Ale tak trochu na ty nevolnosti mne pomáhá napití coly to včera manžel někde na netu vyčetl :dance: papá a krásný večer

Ahoj Renullo,
tak to jsme na tom podobne :s: jsem cerstve v sedmem tydnu a nastesti nezvracim,taky doufam ze se mi to vyhne a budu jedna z mala ktera bude mit to stesti nezvracet kudy pujde....jako moje mamka....jinak jsem strasne zlenivela....coz v mem pripade hyperaktivity nehrozilo.....me se zas dela spatne jen uz pri pomysleni na popcorn....jinak to zvladam v celku bez jakychkoliv problemu....preji hodne stesticka :one:

Ahoj holky. Díky za příspěvky... Dávám na sebe pozor.. Teď za začátku jsem skoro pořád doma a odpočívám.. Už se těším, až budu mít za sebou první trimest a bude mi dobře (teda alespoň doufám - takhle to všude píšou.. :-) ) Koupila jsem si dneska lízátka na nevolnost, tak uvidíme, jestli mi pomůžou... :-)

tak hlavne se vsim opatrne,Renullko,at jste oba v poradku,ja ze zacatku tehu jedla jogurt treba pul hodiny,krajic chleba dalsi pul hodku:-)kolem 12.tydne se mi permanentne po vsem delalo zle a zvraceni??to prislo mezi 11-12.tydnem,tim te nechci strasit,u kazdy je to jinak,ale ted jsem od pondelka jakztakz v pohode,uz zvladam i varit,coz je uspech jako blazen,pac jsem nemohla ani to,dneska jsem 15+1 a doufam,ze uz si to budu jen uzivat :a: :k:

:s: Tak to jsme na tom stejně,já cítím kafe už od deseti metrů přede mnou a házím hned šavli :sick: Ale neboj nevolnosti přejdou,mě už pomaličku,ale fakt pomaličku přecházejí.Tak vydrž Renčo ;)

Ahoj Renulo, no ja se zrovna snazim v sobe udrzet obed v praci.. Nejradsi bych ho vyblindila, ale to radeji umru nez to. O unave ani nemluvim, zrovna si sestavuju zebricek priorit, co udelam dnes doma, jestli trochu vyluxuju nebo poskladam pradlo, protoze oboji proste nezvladam :///: Tak se i s prdolou opatrujte a uzij si pekny vecer - bez chlapu je nekdy podstatne lepe :s:

ahojky, já začínám sedmý týden zítra :-) , ale kromě mírných nevolností a únavy o tom v podstatě nevím. Při těch nevolnostech se musím vždy co nejdříve najíst, jinak je to hrozný a nejspíš by to i skončilo na záchodě. Akorát mě štve, že když se třeba nasnídám nebo naobědvám, tak mám za hodinu zase hrozný hlad. Přeji ti hezké těhu a mějte se hezky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka