holčinka nebo chlapeček

13.11.2009

Jak poznat chlapce?
-nepociťujete ranní nevolnost v prvních týdnech těhotenství
-vaše bradavky podstatně ztmavly
-máte více chuť na slané nebo kyselé jídlo
-chodidla máte studenější než před otěhotněním
-máte více chuť na proteiny jako je maso, sýry
-tvar vašeho bříška se podobá basketbalovému míči
-chloupky na nohou vám rostou rychleji
-máte suché ruce
-míváte časté bolesti hlavy

Jak poznat dívku?
-vaše levé prso je větší než pravé
-máte více chuť na sladké a na ovoce
-máte větší chuť na pomerančový džus
-nevypadáte moc dobře během těhotenství
-vaše moč je kalně žlutá
-jste rozladěnější během těhotenství
-ve vašich vlasech se objevují červené melírky
-tvar bříška se podobá vodnímu melounu

Ahojky.Podle mě je to kravina a každá těhulka to má jinak.Já čekám kluka-nezvracela jsem miluju ovoce i sladký a sýry teďko vůbec nemusim-po těch se mi zvedal žaludek a chloupky na nohou taky enormě nerostou a džusy miluju pořád :00:
Podle mě to každá těhulka zvládá jinak,každá jsme jedinečná :one:

tak já to mám nějaký divný..čekáme kluka a: zvracela jsem do pátého měsíce,kyselé nemusíme spíše jsme ujetí na sladký věci.na sýry jsem alergik co sjem tehule,bříško mámjak basketak kulaty....a chlupy na nohach vubec nerostou... ovoce na kila jim,po dzusech me pali zaha a le miluju je i tak,vypadam normlane jen jsem porad bila....tak co? :C]]:

No mě řekl doktor ,že to bude asi holčička,ale nevolnosti nemam doteď,chloupky na nohou mi rostou úplně normálně a suché ruce jsem měla.Ale třeba mi na další navštěvě řekne ,že to bude kluk,tak ja nevim :-)

Ahoj..no já nevím..mě všichni říkají, že to bude kluk, teda kromě doktora ten mi ještě neřekl nic!! A podle těch bodu no nevim nevim...Já vždycky pila jen jablečnej juice, ale od začátku těhotenství nemužu ani ten..piju jen vodu po všem ostatním je mi dost špatně :-( hlava mě bolí pekelně, což nebolívala...náladu mám mizernou ale to nevím jestli to není spíš tím počasím...s jídla nemám chuť vubec na nic, kdybych nemusela tak bych nejedla :-( a z ovoce zvládám jen mandarinku.......tak nevím nevím...

Tak podle těch bodů tady vypsaných čekám na 100%holku.Mně ale už dva doktoři řekli,že je tam nádherně vidět kluk.Tak nevím,jak ten náš Matýsek bude po porodu vypadat,aby nakonec neměl pipinu! ;)

je to asi blbost možná to někomu vychází ale myslím si že většině asi ne jako mě ... bylo mi zle, byla sem hnusná, chuť sem měla na sladký a pomerančovej džus a nemluvím o tom jak moc mě všichni sr.li jen na mě promluvili }:) ale zase ty studený nohy mi docela seděli ... :///: ...byl to kluk :h: a teď tam je opět :h: s příznakama na oboje pohlaví máme s tejně zase piňdourá :°~°:

tak to my budeme mít buď holku anebo kluka:
- ranní nevolnosti mi začaly "až" v 6.tt
- bradavky mi ztmavly spíš nepatrně než podstatně
- slané a kyselé, stejně tak maso a sýry, mi vždycky (i před těhu) chutnaly víc než sladké a vegetariánské pokrmy, ale zrovna tak mi chutná ovoce a čokoláda
- nohy jsem měla vždycky tak studený, že studenější už snad ani být nemůžou
- nedovedu si představit, jaký je ve 20.tt rozdíl mezi basketbalovým míčem a vodním melounem
- chloupky na nohou mi vždycky rostly rychle, zato na suché ruce a bolesti hlavy jsem netrpěla nikdy
- od přírody mám už roky pravé prso o něco větší než levé, v těhu mi vyrostly obě, ale to pravé je pořád o něco větší
- chuť na pomerančový džus nemám, už třetí měsíc piju jen vodu, protože na začátku těhu jsem po všech jiných nápojích zvracela a stále ještě nemám odvahu zkusit, jestli by to teď už bylo lepší
- vypádám úplně stejně jako dobře jako před těhu, teda když mám zrovna to štěstí, že se ráno vzbudím v nějakou lidskou hodinu, vstávání v půl třetí ráno kráse prostě nesvědčí
- na svý čůrání se nekoukám
- naladěná jsem furt stejně a pořád stejné věci mě rozlaďují (lidská blbost, politická nenažranost, manželova nepořádnost, maminčiny dobré rady ...)
- akorát na ty červený melírky si budu muset zajít ke kadeřnici

fakt jsem se pobavila :-) ale je fakt, že jeden jedinej bod na Ondráška sedí a to ten tvar břicha, ale ten se mi stejně vytvořil, až když už jsem věděla, že čekám chlapečka :-) jinak ale absolutně vedle...

Nesouhlasíííím..tyhle pověry a chytré rady nemám ráda.
Máme dost jasně potvrzeného kluka a po sladkém a ovoci se můžu utlouct, hlava mě bolí míň jak před těhu, růst chloupků jakoby se zastavil..maso nemusím a k sýrům se musím přemlouvat, ať aspoň nějaký vápník do sebe dostanu...atd. :a:

Tak podle tohodle popisu bych čekala oboupohlavní miminko... od každého jsem měla a mám něco... Nevolnosti jsem měla šílené a skoro celý den, kyselé jsem milovala a teď ho nemusím, sýry bych vynechala úplně a bolesti hlavy mě spíše přešly, migrénu mívám až teď od poloviny těhu a jen sem tam, před otěhotněním jsem trpěla na děsné bolesti velmi často.... Ovoce bych se mohla ujíst, jujce piju na litry ať je jakýkoli, rozladění a náladosvost je mi blízká už 6 měsíců a podle bříška mi každý hádá holčičku... :#o: Ale podle 3 doktorů nezávisle na sobě mám po UTZ potvrzeného chlapečka... :°~°: Tak si teď vyberte... :C]]:

MOC TO NESEDI,JA MELA NEVOLNOSTI SNAD OD ZACATKU,ALE TEDA SPIS VECERNI A STRASNY CHUTE NA SLADKE I HODNE SPATNOU PLET A MAM KLUKA TAK NEVIM.....

Tak nevím
Já měla ranní nevolnosti až do třetího měsíce,šílenou chut na sladké,vypila denně 2 litry pom.džusu a mám doma Kluka :°~°: :°~°: :°~°:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky