Tak jsem zacla 10.t.

13.11.2009

Ahoj holky,
tak mi bezi 10.t. v utery jsem byla na kontrole, male ma 2,07 cm a srdce tluce jako o zivot. Doktor ale rikal, ze tam mam male odlouceni, tak mi dal na podporu Utrogestan. Ja husa se nezeptala ceho odlouceni. Pristi pondeli jdu na krev a moc, tak se poptam. A uz mam taky obrazek, tak jsem alespon prinesla domu dukaz, ze to vazne v mym brise existuje. Manzel porad nejak nechtel verit, ze to rozmnozovani takhle jednoduse funguje. Jen to pichani v brise.... ted uz skoro kazdej den v pul treti odpoledne. Pry se roztahuje deloha. Mohla by se taky roztahovat v klidku, nemuzu se nastelovat ani do auta. Mam chut na špek a pes me tady otravuje.... jdem se spolu podivat do lednice.

tak to je paráda že je všechno v pořádku :one: koukám že nejsem sama kdo má takhle šílené chutě :s: hrozně ujíždím na octových nálevech-tlačenka není marná :///: a taky na citronech...

To je moc fajn,že se mimískovi tak daří...
Já bych pořád jedla jen tlačenku s octem a cibulí a okurky a kyselé ryby a do toho sladké a furt něco..jsem nenažraná...Manžel mi chodí tláču ochotně kupovat a pak mi ji vychystává... :s:
No to pícháníje normální,musíme to všechno vydržet...Opatruj se!!!!Terka :\x: :one: :k:

In reply to by Terulkovka

Ty blaho, tlacenka.... asi si ji pujdu koupit do mistni hospody. Anebo utopence, to bude este lepsi.... sakramensky...aby ze me nebyla za chvili koule. Ale zatim jsem nepribrala ani deko, tak uvidime. Dik za podporu, snad to brzo prejde, alespon clovek vi, ze se tam neco deje v tom brise.
AndyBambi

:s: Chuť na špek - to znám. Včera jsem sežrala celé pečené koleno a nejvíc jsem si vychutnala tu kůžičku se špekem (děsně mastná, nezdravá, lepkavá, ale v těhu si nevybíráš :///: )
Jinak gratulujeme k mimču a neboj se, Utrogestan tě podrží a vy budete v pohodě :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka