pořad si nevim rady

13.11.2009

ahojky mamulinky,pořad si nevim rady jakou hudbu vybrat kdyz chci udelat tu foto montaž chtela bych to pro babi na pamatku ale nějakou peknou českou hudbu,poradite??? diky pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by flekies

Ahojky, moc krasny video, inspirovala jsi me, abych se objednala na 3D ultrazvuk a ziskala tak vzpominku na sve prvni tehotenstvi. Kdybych si tu moznost nechala propasnout, urcite by me to pak moc mrzelo, cas nam uz nikdo nevrati. Pred chvili jsem se objednala a uz v pondeli jdu na ten ultrazvuk, protoze jsem v 30tt +1. Jak jsi pak docilila toho uceleneho klipu? Moc se mi libi, jsi sikulka!!!

In reply to by Baryk

Dekuji :) :) No kdyz to mas vsechno vlozeny do ty osy(fotky,videa,prechody atd..) tak pak das jen Dokoncit film-ulozit do pocitace(ve windows movie makeru).A ono se ti to tak ulozi. :a:

In reply to by ivik198

tak co třeba "Usnul nám, spí?" Možná bych nakombinovala víc písniček podle toho, co se na fotkách zrovna odehrává. Já jsem dělala nedávno taťkovi takovou prezentaci a zkombinovala jsem víc písniček. Něco od Bee Gees, od Beatles, od Zagorové atd. podle fotek :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky