Naše dvojčátka na NT ultrazvuku

12.11.2009

Ahoj všechny těhulky, maminky a snažilky :-)

Tak jsme dnes byli v Centru lékařské genetiky a máme za sebou NT ultrazvuk... jestli jste cítili to zemětřesení, jako mi v ČB, tak to byl ten obrovský kámen, co nám spadl ze srdce...

Ale naše miminka nespolupracují, takže jsem se musela přetáčet na boky, kašlat, nakonec mě poslali projít... Ačko krásně leželo na zádíčkách a jen sebou mrskalo, Béčko ale leželo bříškem dolů a vůbec se nechtělo nechat změřit... v jednu chvíli naměřila doktorka 3,3 a mě se zastavilo srdce, ale je to ok - nakonec měl 2cm... Ani jedno neukázalo pohlaví - a to se snažila tam juknout ... Ačko nohy pevně u sebe a Béčko zase kotníky křížem... Takže za 3 týdny jdeme znova a to už to určitě uvidíme :-) Jsem tááák šťastná... Na Koníka jsem dala aktální fotečky miminek, bříška (mám dole už 6kg 8-o )i pyšného tatínka-čekatele :-)

:C]]: Nevadí,příště to určitě uvidíte a moc přeju at je to páreček :°*°: :°~°: krásný fotky a bříško taky,no prostě budete krásná rodinka :dance:

Ahoj Kaci,teda ty uz mas paradni brisko a moc ti slusi :qu: jsi krasna tehulinka,mimisci jsou taky krasni :c: tatinek na Vas muze byt pravem pysny :one: :a:

In reply to by fnecice

Ahoj zlatíčko, no je to fotka po celodenním cestování, takže už nemám načesaný vlasy a jsem upocená - ale šťastná :-)

A tobě hlavně přeju, ať už konečně přijde ta hnusná MS!!! Tě pěkně napíná ;-)

Juu, Carrinko, nádherné fotečky! Fakt kouzelné! :#~: A kde se dá koupit ten roztomilý těhotenský pás, co máš na fotečce?

Ahojky, moc gratuluju k uspesnemu prvnimu screeningu a ke zdravym mimiskum!!! :) Tak jen tak dal, at s brouckama krasne prospivate :one:

No super, máme z vás radost.Jen at anička a ondrášek stále tak pěkně rostou.Už se těšíme na další fotečky.Tak se opatrujte a pozdravuj je od nás.Filípek včera večer zase tancoval, od 21.30 do 21.55.Asi ho přihlásim do tanečních. :s:

In reply to by gaba 1

Gabčo, tobě moc držím palce, ať ti to dneska dobře dopadne a vyhneš se těm hnusným injekcím ;-) A Filípka pozdravuj... už jsem o něm Aničce povídala a je ochotná si dát rande :h: :h:

PS: dobrý tanečník se nikdy neztratí :\x:

samé skvělé zprávy,to je perfektní. Moc držím palce,aby bylo i nadále všechno v pořádku a ať se příště nestydí a víte co čekáte. Ahoj :a:

Carrinko,moc ti blahopreju,ze jste to tak skvele zvladli a deti i ty jst v poradku.. :h: Teda to byla raaaaana,ja ji slysela az tady na Morave ;) Slysela jem jak se ti uevilo na srdci :qu: Me to ceka NT na konci pristiho tydne,kdy budu 13+6tt a mam uz tedhruzu v ocich a strach,aby vse bylo ok,sak sama vis a ty to mas rovnou za dve miminka :) Muzu s zepat?Brali ti i krev?Me rekli,ze rano na 7.30 mi vezmou krev a az vecer v 19.30 jdu na UTZ,alias NT,ja nevim jak se to presne jmenuje.Hone stesticka a pohody i nadale :k: :a:

In reply to by siska333

Ahoj Sisko, mě už brali krev u mýho gynekologa, takže na NT jsme se rovnou dozvěděli, že je to ok a na další krev jdu příští týden... Je to fakt hrozná úleva... Čekali jsme cca 1hod, než jsme přišli na řadu i přes to, že jsme byli objedaní na přesný čas a přišli jsme dřív... ale nestíhali... ze začátku jsem byla naštvaná, ale pak ta úleva byla tak úžasná, že mi to bylo úplně fuk :-)

In reply to by Carrinka

od tebe cte a uplne si dokazu predstavit jak se ti ulevilo. :one: Me nikdo zati krev nebral,takze me ceka vsechno tam.aky mi rikali,ze maji totalne plno a na tydny dopredu milion tehulek.Puvodne jsem jsem se chtela objednat do te FN OL,ale absolutne nemeli misto,takze mi dali nahradni ordinaci FERTIMED,kde delaji to same.Carrinko,uzivej si to stesti,moc ti to preju :a:

Ahojky moooooc krasne fotecky :one: hlavne ze se broucky povedlo zmerit a koukam jsou uz pekne velci, tak jen tak dal :one: uvidis ze za ty tri tydny budes vedet urco aj pohlavy :one:

In reply to by žabičkax

Pohlaví se snažila doktorka zjistit už teď, Áčko chvilku spolupracovalo, ale nakonec řekla, že to nedokáže potvrdit... padlo ale slovo "holčička" - jenže proto, že tam nic neviděla... pak dalo stehýnka k sobě a už nepustilo :-) No a Béčko je rebel, furt nám utíkalo, takže byl problém i ho změřit - pohlaví se ani nepokoušela zjistit, byli jsme rádi, že potrvdila, že má všechno co má mít - jo a mělo plný bříško i močák :-)

Teda Cari, ty už máš nádherné bříško, jde vidět, že se mimčům daří hezky a staví si tu tebe krásnou vilku.

In reply to by Andisek

No já mám sice bříško pořádný, ale zvrchu jsou mimískové chráněni pořádnou dekou z tuku :-) Aspoň jim nebude zima... Ale je fakt, že už bych si přála taky něco přibrat, zatím to berou ze mě a to fakt vysiluje :00:

Ahojky, pročetla jsem si na modrým koniku tvuj pribeh a řvu tady jak želva:) Moc Ti to přeju a držím palečky aby Vám vše dobře dopadlo:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky