Holky je tu ještě někdo kdo přenáší???

13.11.2009

Ahoj maminy, je tady mezi váma nějaká spřízněná duše která taky přenáší? Já jsem 41+3 a už začínám být docela nervózní...

ty mimochodem, kdyz mas termin 10.11, nejsi nahoodou 40+3, a ne 41+3....??? :#o: protoze jsi teprve tri dny po terminu, tak to jeste nejsi ve 42TT, ne?

In reply to by vladka87

Ty bláho Vlaďko no ty si kouzelnice ty máš pravdu ale v tom případě mi to píše doktor do průkazky špatně!!!!!! Ale si zlato tohle jsem si neuvědomila sem já to ale koza. Tak to si mě uklidnila tak to je ještě v klídku ne?

In reply to by Petulka85

3 dny po termínku není ještě taková hrůza, ale vzhledem k tomu ze jsme ve stejne pozici, cháp, že už bys to chtěla mít venku já taky a moc... jsem ráda že jsem tě uklidnila :) ... ty ale ten tvuj doktor se mi teda moc nezda :n: ... kdyz tam neni tak jako te necha cekat az tam bude? pri nejhorsim by te mela do porodky odkazat sestricka ne? ... jinak uz chci mit porod za sebou uz jen kvuli okoli... dnes rano me probudily smsky typu UZ JSI NA CESTE? TAK CO UZ? apod... neodpovidam, neberu telefony a nechodim nakupovat, jsou jak prasteni, a to je asi vsude stejne.... }:) :-g( hodně štesti preju, at uz se ta mala pusti :girl:

In reply to by vladka87

No mě doktor řekl když byl ještě zdravej a ptala jsem sem ho na to jak se to pak řeší že to začne řešit až po dvacátým. NO tak uvidíme co mi řekne v pondělí a jestli tam nebude tak se do tý nemocnice objednám a bude to. No přesně s tím okolím je to na prd, mě se taky každej ptá kdy už. A takový ty rady jako: jdi běhat, dělej dřepy, vlez si do vany, sexuj už mi taky lezou krkem. Každej den jezdím na byt a doděláváme co se dá. Včera jsem domalovávala kuchyň a stejně je mi prd platný, takže pohybu mám dost. Piju maliník sem furt ve sprše a nic. Jé jak já už bych chtěla aspoň náznak toho že se něco děje

tak ja jsem taky jeste neporodila :n: ... nechci te strasit ale moc si nezahravej, ja byla na prvni kontrole v porodnici ted ve stredu a objednali me na dalsi kontrolu na patek (hned po dvou dnech), ale řekla jsem jim že 13.v pátek nikam nejedu, navíc ted jsem v cekarne stravila skoro 3hodiny, tak mi teda doktorka řekla at prijdu v pondelí, ale do papiru si poznacila, ze je to moje vyslovne prani a ze odmitam v patek prijet, pry kdyby se male neco stalo... :( tak mam strach jestli jsem se nemela obetovat a radsi tam zajet dneska, porad malou kontroluju jestli se hybe, nechci o ni ted na konci prijit.... jed do porodky co nejdriv... budes mit klid, malou ti zmeri, tehotna jsi max parkrat v zivote, nic neni zbytecne, navic vic jak 41+5 nemuzes uz prenaset, mam pocit... a pres vikend si te tam snad nenechaji, ne? a i kdyby, lepsi si 2dny polezet, nez si pak neco zbytek zivota vycitat.... přeju hodně stesti...at uz mas to miminecko u sebe....... :°O°:

Peti, každý den ráno, když zapínám PC, si říkám, že uvidím, že jsi dala někomu vědět smskou, že už jsi v porodnici.... a nic :\/:
To musí už teď být hrozný, co?? já jsem "teprve" 39 tt, a už šílím, takže si vůbec nedovedu představit být ve tvojí kůži!!!! hele, ale nezdá se mi, že by tě nechali přenášet až do 43 tt!!! vždyť fyziologický porod je od 38 tt do 42 tt!! pak už je to nebezpečné pro maminku i pro miminko!!! Peti, pěkně si dupni! já to fakt nechápu, jak můžou v jedné porodnici vyvolávat hned po 40 tt, a v jiné (u nás) až od 42 tt - ale Dr mi vysvětlil, tak že nic nenamítám...
DRŽ SE BERUŠKO!!!!!! nevím, jak jinak bych tě povzbudila :j)

Myslím, že Maicka taky už dost přenáší. :( Dneska by měla jít tuším na kontrolu. Už to musí být hrozný co Petí? Taková nejistota a určitě hrozná nervozita. :no:

In reply to by Petulka85

No to jsou ty úžasný otázky. Mě se snad každý den sousedka ptá "ty jsi ještě celá?" jako by neviděla, že nejedu s kočárkem, ale jdu s pupkem. :oci: Tak vždycky říkám, že máme dost času.

In reply to by jira

jo viď, to je nepříjemný, a nejvíc to samozřejmě štve tebe že se nic neděje. O Maicce vím máme na den stejnej termín, ale tu aspoň hlídá porodnice, mě nehlídá nikdo protože je doktor nemocnej. Na kontrolu jdu v pondělí a když tam doktor nebude tak se objednám do nemocnice na kontrolu sama...

In reply to by Petulka85

Kolikrát mi ty lidi přijdou jak natvrdlý. :jawdrop: Jen ať se ptají. Aspoň nebude stát řeč. Třeba tady budeme ještě po Mikuláši, tak bude mít pořád důvod se na něco ptát. :s: To je teda pěkně blbý s tím tvým doktorem. :no: Ikdyž ten náš už na konci vůbec neprohlíží, tak to vyjde na stejno. Na nás koukal jen kvůli tomu, že jsme měli ty poslíčky a sestřička mu to řekla. Jestli tam ještě ve středu půjdeme, tak už nás čeká jen křivka a pak rovnou šup domů.

In reply to by jira

Když já bych aspoň chtěla vědět jestli nejsme moc veliký... A jestli je všechno v pořádku. Na pásy chodím pokaždý to je pravda, ale opravdu mi malinkou neměřil a nevážil snad ani jednou za celý těhotenství.

In reply to by Petulka85

Znama chodi taky ke Skalovi a je stejne jako ja 34tt a taky ji snad mimi nikdy nevazil,udela ultra a rekne vse ok.Nas vazili ve 20tt u Cutky a ted ve 29tt muj dr. A jeste jednou pujdu na prevazeni,protoze mam tehu.cukrovku :)Budu drzet palce a myslet na vas,aby tam uz v po. dr byl ;) A nebo si o vikendu porodila,to by bylo nejlepsi :P

In reply to by Petulka85

Jak to že jí vůbec nevážil???? :jawdrop: Vždyť tohle se musí hlídat kvůli funkci placenty a průtokům pupečníkem jestli to všechno funguje tak jak má a malá se dobře vyživuje!!!!! To snad není pravda. :no:

In reply to by jira

No jak říkám. nevážil. Ve 20 týdnu jsem se sama objednala na genetiku (o tom ani můj doktor neví) a tam mi jí zvážili změřili a všechno prohlídli a říkali že je vše v naprostým pořádku, od tý doby nic. Ultrazvuk ve 30 týdnu a to mi jen řekl, že všechno odpovídá stáří. Čekám do pondělka co mi řekne a volám do nemocnice, pro jistotu, nechci si pak rvát vlasy že jsem to neudělala.

In reply to by jira

Takhle ke konci už ho měnit nebudu. Mamka říkala ať ještě počkám protože by si mě tam mohli nechat přes víkend a nic se mnou nedělat a zajet si tam až v pondělí tak poslechnu radu starší a třeba víkend nepřežijem :-)

In reply to by Petulka85

No to je taky pravda. Akorát bys mohla třeba zbytečně trávit víkend v porodnici. :$$: Já jsem myslela změnit ho až odrodíš. Pak budeš ještě chodit na kontroly a když na to takhle prdí... :#o:

No Petí prosimtě už tak dlouho a kdy jako chtěj porod vyvolávat,kdyby to nepřišlo sama-to tě ta tvoje princezna pěkně natahuje se ještě šlechtí ,aby byla nejkrásnější...

In reply to by timinka těhulinka

Jo Ivuško já to taky nechápu, doktor mi řekl, že to začne řešit až od 20-týho a to jestli počítám budu asi 42+4 tak nějak. A to už si myslím že je dost. Malinká se má k světu dává o sobě znát tak jsem zatím v pohodě, ale nikdy nevíš, nechci nic zanedbat. Bojím se aby nevážila pak třeba 5 kilo, naposled vím, že v 20 týdnu vážila asi 300 g nebo tak nějak od tý doby mi jí nikdo nevážil ani neměřil :-(

In reply to by Petulka85

Hele Petí 10dní od termínu a pak by si tě měli nechat v nemocnici dál bych to nedělala koukej je tam vyrychtovat a ať ti malou přeměří ,nervózní nebuť ,ono to příjde ,ale 20tého je za dlouho raději bych chtěla vědět více info,máš na to nárok -držíme s Amálkou prstíky aby to přišlo co nejdříve ,tak že hned páááá a ozvy se...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky