názor na kávu v těhotenství?

13.11.2009

ahojky holky pijete kafe v těhu?mně doktor už u prvního těhu říkal že si klidně kafe dát můžu,ale včera na Prime v pořadu jste to co jíte zase jasně říkali že kofein v žádném případě ne v těhu a při kojení.Tak nevím.Prý se zrychleju srdeční činnost plodu a pak můžou být i hyperaktivní děti,což už asi chápu proč mám tak divokýho syna:)a to jsem pila jedno slabé kafe denně:)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Taky sem na to koukala.No ja mam to stesti ze kafe nepiju vubec :s: MOje zasada,nebyt na nicem zavisla,takze ani kava,ani cigarety,jen ty prachy se bohuzel vymykaj :s: Me hrozne vadilo jak nase mamka vzdycky byla nervni kdyz si nedala kafe,tak me to odradilo.Dam si jen vyjmecne a to jeste na pul a pul mlika a 3 cukry,kakako :s: No ale treba tu mamcu vcera jen strasili a vubec ten dil se mi nelibil,zdalo se mi ze na to ulne srala nez zjistila ze je tehu.A navic 23 je me a mit 130kg,tak se propadnu! :?

In reply to by andrisek07

Taky jsem si říkala :/ chudák ženská, chudák chlap.Já jsem to dopracovala v 1. těhu z 50 skoro na 90 kg a připadala jsem si, že ještě kousek a rozmáčkla bych sama sebe :/ jenže narozdíl od mladý paní jsem se fakt snažila to shodit a taky shodila. Myslim, že je škoda zkazit si život tak brzy jen tím, že nedokážu udržet svou žravost na uzdě.

V těhu 1 normální kafe po ránu, při kojení 2. 1. dítěb není o nic hyperaktivnější než ostatní děti a kafe jsem tehdy pila jen vyjímečě v kavárně :) 2. dítko vyrostlo "na kofeinu" a je to od narození flegmouš :) Když se to nepřehání, tak to snad nevadí. Já bych bez kafe nefungovala.

Ahojky já jsem kafe hoodně omezila, ale občas si ho dám když na něj mám chuť. Jinak jsem si koupila Caro kafe je to bezkofejnové dělám si ho s mlékem. Jinak mám Jihlavanku bez kofejnu a je dobrá- ta by se mohla :)

ahojky, zrovna dneska ráno jsem si :§: dala a moc jsem si pochutnala.občas si dávám, myslím, že to nevadí.tak si taky pochutnej :a: :a:

ahojky ja jsem se na to vcera divala a taky jsem pila kavu a je pravda, ze jsem mela hodne nizky tlak tak mi to pomahalo, za to ted si nesednu, natalka je az moc hyper.., ale myslim si ze to tim kafem nebude.., ja takova byla taky,podle vypraveni, takze to mozna zdedila po me, myslim ze jde taky o tu pohodu umet si vychutnat tehu, byt v klidu a nenervovat se a jestli si das dve slabe kavy vem to cert.. :a: :a:

každý názor, je jiný. Našla jsem dokonce na internetu, že můžeš až 4 šálky denně, ale to mi příjde přehnané. Já si kafé dopřávála, spíš musela......měla jsem nízký tlak a bez kávy bych nedošla ani nakoupit. Dělávala jsem si slabou rozpustnou kávu s mlíčkem. Dokonce jsem se díky těhu kafé naučila pít :D. A Adámek mi nepříjde nějak hyperaktivní :D Já v tom problém nevidím.

Ahojky, já třeba kvůli svému tlaku 80/50 kafe pít musím... někdy stačí jedno slabé ráno, někdy si dám i odpoledne... Doktor říkal, že pokud mi je po kávě líp a nekácim se tolik tak ať ho piju. V té primě mě docela překvapili, ale jsem 26tt takže teď už to asi nezachráním... Navíc naše mimi nemá být po kom klidné :) takže s hyperaktivitou víceméně už počítáme díky genům :one:

Já pila dvě, někdy i tři kafe denně a že bych měla doma hyperaktiva, tak to rozhodně ne :-) Spíš byl vždycky lenivější a to jsem kafovala i když jsem kojila...takže bych to tak vážně nebrala a jedno kafe ti rozhodně neuškodí.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj lindo a kafe při kojení nevadí? to se nedostává do mléka a následně přímo do mimi?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka