Kontrola u dr.

12.11.2009

Milý deníčku a holky,

tak jsem dneska zavítala na gyndu, jelikož mám cca 5-6 dní zpoždění a vyšly mi 4 těhu testy pozitivně :-) Musela jsem takhle brzy kvůli dvoum nevydařeným těhu. Jsem vlastně letos potřetí těhotná...hrůza.
Sestřička už mě zná, jsem tam skoro pořád, tak mě pozvala do ordinace a rovnou k dr. Ten zkoumal mou složku v PC a furt kroutil hlavou :00: Pak se konečně asi po 5ti min. na mě podíval a říká:" Tak povídejte". Řekla jsem mu to, co je už napsáno nahoře na začátku. Znova se na mě podíval a začal:"Vy moc tlačíte na pilu, měli jste vydržet aspoň půl roku atd." Holky, já koukala jako blázen. V nemocnici mi řekli, že stačí počkat 3 měsíce a on mi to potvrdil, jenomže s tím, že ono to stejně hned nevyjde...jenže nám to prostě vyšlo. Pak teda hned zase obrátil a že je mu jasný, že je to lék na psychiku atd. No, prý zkusí udělat utz, i když neví, je ještě moc brzy. Má nový utz, tak jsem byla zvědavá. Přišla se podívat i sestřička...jsem asi trochu exot :-) no a oba koukali a furt ticho a furt ticho a pak tu bublinku našel. Jenže mi ještě furt nemůže vyloučit mimoděložní, protože bublinka se utvoří vždy...je to pravda...taky jsem to tak posledně měla :-( Ukázal mi bublinku...nic moc jsem tedy neviděla, ale pak jsem si všimla, že ta šipak na bublince pulsuje...Holky, byl to náznak echa, takže :h: Já byla v šoku a moc ráda. To je snad dobře ne? Měla bych být asi 4+6 dle poslední ms a za 14 dní kontrola. Hned mi napsali PN, i když jsem měla mít ještě dovču. Prý budou raději, když budu na neschopence. Mám odpočívat a nechodit moc mezi lidi kvůli chřipce. Hotovo, toť vše.
Dneska jsem si dělala poslední těhu test a obě čárky jsou už totožné. Ať to konečně vyjde, ale můžu říct, že to vůbec neprožívám. Raději ne. Není nic jistého a tak to prostě je. Mějte se krásně :a:

Jsem moc ráda,že je to zatím v pořádku.Strašně moc ti to přeju,nedovedeš si představit jak.Mě od konce minulýho týdne začíná být špatně,jenže do práce zatím musím,na gyndu jdu až v pondělí.Musím to přežít.Už se těším na tvoje další info.Jsem hrozně zvědavá.Jo a já jsem taky během roku už po třetí těhu.

In reply to by lena

Nemáš za co. No, už to vše zas tak v pořádku neni. Mám v blogu další článek. V sobotu jsme byli na pohotovosti, páč jsem začala špinit. Takže utrogestan a jen ležet. Ach jo. A ve čtvrtek musim zase ke svýmu dr. na kontrolu. Ten bude koukat, co tam dělám o týden dřív. To je mi líto, že ti je zle a musíš ještě makat. Už aby ti ten týden utekl a ty pak byla hezky doma.

ahoj Mijo, moc držím palečky aby bylo vše ok, moc si to už zasloužíš a jak si psala minule to bylo krásný , že se určitě v roce 2010 dočkáme miminek. Musíme být statečný a nevzdávat to. Jinak já sem 4 týdny po druhé revizi, už mám i mrchu, takže opět začínám zas normálně fungovat, no aspon něco, na odborném vyšetření na infekčním mě toho tedy moc neřekli a byli i takové nepříjemné, jen sem se na všechnio ptala možná i na něco 2x a ta dr mi řekla at nejsem tak nervózní, že to mi nepomůže, to mi vyrazila dech, ona asi nechápe co to je 2x přijít o mimi, no držela sem se a nic sem jí neřekla, zjistili že ted už zarděnky nemám, že sem je mohla mít ale to mi nezaručí, že ty dvoje testy v říjnu dělala jiná laboratoř, no tak co si o tom mám myslet, chtěla sem očkování ale napsala mi do zprávy pro gyn. že očkování není třeba, že mám v sobě protilátky a ubezpečila mě ,že zarděnky už nebudou nikdy můj problém no tak to jsem zvědavá, já už těm doktorům nák nevěřím, připadalo mi to jako bych je tam zdržovala a že maj důležitější věci na práci, no děsnej zážitek, ale tak aspon vím, že je v těle už nemám a neměla bych je už nikdy dostat. I Tak sem se objednala na další vyšetření a to na genetiku, tak uvidíme co nám zjistí tam. Hrozně bych chtěla aby to pak do třetice vyšlo, zatím počkáme se snažením, ale to čekání je těžké. měj se a opatruj se at nechytneš chřipku, mě v nemocnici v květnu řekli někdy stačí náká viróza a dopadne to špatně, tak nechod do míst kde je moc lidí pa.

In reply to by VV

Jsem ráda, že jsi mi napsala. To jsem v šoku, že se takhle k tobě chovali. To je fakt neskutečný. Člověk je zoufalý a poslední záchranu hledá u odborníků a oni se pak chovají takhle. Ach jo. Kdyby měl člověk alespoň někoho známého z oboru, to by bylo hned veseleji. Jsem ráda, že alespoň problém se zarděnkami je vyřešen. Pak mi dej vědět, jak dopadla genetika. Co jsem si tady četla, tak většinou genetika neodhalí nic. Umím si představit, jak je těžké čekat až zase budete moci zkoušet. Mně to taky přišlo nekonečný a ještě mi dr. vynadal, že jsme měli počkat. Si ze mě asi udělal srandu nebo co? Já byla ráda, že pravá strana funguje a že jsem vůbec otěhotněla a on takhle, ale na druhou stranu ho chápu. O chřipce mi ani nepovídej, mám z ní respekt. Klasickou chřipku jsem neměla ani nepamatuji a to, co tu teď lítá ani nechci osobně poznat. Dr. mě varoval před chřipkou, takže i když mám vycházky, tak stejně raději sedím doma a max. jdu ven se psy. A to do polí a ne mezi lidi ;)
Je super, že normálně funguješ a uvidíš, že vyšetření dopadne dobře a v roce 2010 budeme mít opravdu miminka u sebe. Musíme v to prostě věřit. Opatruj se a někdy se zase ozvi. :a:
A ještě mě napadlo, že pokud těm odborníkům prostě nevěříš, což se nedivím, tak zkus jiného lékaře. Nebo alespoň poradu přes net a to na porodnice.cz
Jsou tam samí odborníci, ale opravdoví. Sice jsem čekala asi měsíc na odpověď, ale dostala jsem jí a byla vyčerpávající.

In reply to by Mija

děkuji za odpověd, na genetiku jedem 30.11. také si myslím že tam spíš nic nezjistí no ale uvidíme. Pak se ozvu jak to se mnou pokračuje, ty se taky opatruj, moc nám ty miminka přeju , tobě držím palečky at miminko vydrží u tebe celých 9 měsíců, zkusila sem napsat odborníkovi na vakcíny. net ohledně těch zarděnek a druhý den mi odepsal to sem fakt nečekala, napsal celkem to tejné co mi řekli, že pokud sem je měla v říjnu tak bych měla mít proti nim ted protilátky, je to supr, že i pomocí PC někdo poradí , člověk je pak klidnější a chytřejší

velikanska gratulace,bude vsechno v poradku ,uvidis.je dobre ze te nechal doma,hezky odpocivej a mysli pozitivne. ;) :°O°: :C]]:

In reply to by Mija

uz konecne nespinim a je mi krasne.nejak citim ze vse bude ok.dnes jsem delala posledni testik a carky byly stejne silny.odpocitavam dny do kontroly u dr...jeste 17 noci......doufam ze za tu dlouhou dobu cekani dostanu tu nejkrasnejsi fotecku mimiska s bijicim srdickem .mejte se krasne a hlavne budte na sebe opatrny.papa

In reply to by Katulis

Tak to je fajn, že se cítíš krásně. Já zašpinila včera večer a dneska dopoledne, ale už je klid, tak ťukám na zuby, ale v pondělí stejně radši zavolám dr. Chtěj teď vědět všechno. Ty jo, 17 nocí to je doba, ale opravdu to uteče a ty dostaneš nádhernou fotečku. Taky se mějte krásně a opatrujte se. pa

Ahojky, moc ti gratuluju, uvidíš, že příště uvidíš, že je všechno tak jak má být... já se na gyndu taky chystám, ale nejprve jsem chtěla jít tak v tom 6 tt, abych už viděla srdíčko, na druhou stranu si říkám, čím dřív tím líp, o prášky si asi řeknu... pro jistotu.... taky se zkus zeptat, pro jistotu... určitě doktor udělá všechno proto, aby to dobře dopadlo... možná proto hurtoval, že se taky bojí...??? A chce aby jsi to zvládla...

In reply to by Janinkaa

Děkuji ti...já taky chtěla jít později, ale chtěli mě vidět hned no. A stejně mi vlastně nic nepotvrdil, ale snad to bude příště v pohodě. Zkusím si prášky taky vydupat. Je mi jasný, že má i on určitě strach, z toho, co zase bude, ale já jsem typ člověka, že prostě potřebuju jet dál a ne čekat. Prostě žiju budoucností. A co mě nezabije, to mě posílí ;) Ty se měj hezky a opatruj se.

Moc ti Miji gratuluji,snad vše dobře dopadne a za 14 dní budeš mít fotku.Šetři se a doktora chápej asi ví co jsi si prožila tak tě nechce zbytečně navnadit. Moc ti držím palečky. :one:
Monina

No tak to jsem moc šťastná opatrujse a raděj fakt odpočívej a mysli pozitivně...
Pohlaď za mě bříšenko a pošli mimískovi nějakou dobrotu...
Moc na Tebe myslím!!!TErka :\x: :one: :c: :k: :C]]:

Ahojky MIjo, tak to je uzasne vidis ja ti to rikala ze bublinku uvidis :one: a je super ze jsi doma ze muzes pekne odpocivat atd no a priste se uz tesinkam na fotecku, tak se pekne opatrujte uvidis ze vse bude v naprostem poradku.... jen tedy se divim ze pry bublinka je vzdy aj u mimodelozniho to jsem tedy nevedela :00: :n:

In reply to by Mija

neni vubec zac dekovat, juju hlavne, ze dr bublinku videl :one: nu ja vim ze mi dr rikala ze to poznaji podle utz ze by v deloze nic nebylo kdyby se jednalo o mimodelozni tak nevim :? u me ale jde to sedim v pelisku notasek na kline a zobu popcorn mnaaaaam, rano jsem tedy mela chmury, ale ted je lip, jooo a dostalajsi nejaky leky? Duphaston? Utrogestan?

In reply to by žabičkax

Ne, ne léky jsem nedostala. Na udržení nic nepotřebuji, potřebuji jen, aby to bylo tam kde má a aby pak nepřestalo tlouct srdíčko. Je to jen malé přání ;)
Popcorn mám taky ráda a taky sedím na gaučíku a noť mám na klíně :C]]: , akorát že já teď dojedla halušky :a\|: a mám pěkně nafouklý pupek, páč jsem k obědu měla jídlo u číňanů a to jsem vždycky potom jako balon...

In reply to by Mija

aha no me dr dala prave utrogestan ze mohlo prestat tlouct srdicko pac bylo malo hormonu tak nevim asi kazdy dr to resi jinak.... uvidis ze se ti to pranicko vyplni :one: No ja ho mela moooooc dlouho a tak jsem hrabla do supliku a jak jsem ho nasla bylo jasno mnam mam dopapano a krasne to tu voni.... mnam musim zitra nakoupit.... tedy take se takle bavis s notaskem na gauci super hlavne odpocivej.... no a coz ted mas narok se pekne napucnout me se jeste dovaruji brambory na loupacku takze asi puknu :s: Tak at se o tebe milacek pekne stara tedy o vas :qu: :\x:

In reply to by žabičkax

No, tak teď jsi mi nasadila brouka do hlavy. Tak to já se ho za 14 dní zeptám, jestli bych taky neměla něco dostat. A ty jsi měla taky zamlklé těhu? Teď už se zpětně nevzpomenu. Snad ti nevadí, že se takhle ptám.

In reply to by Mija

jeee ja nijak rejpat nechtela moje puvodni dr na gynde rekla ze nic nasazovat nebude ale nova dr rekla ze by toto mohlo pomoci takze nasadila a trikrat denne si zavadim tabletku, ano take jsem mela zamkle tehu a pry muze nastat z nedostatku hormonu ze nema drobek z ceho zit ze uplne nefunguje to zlute telisko tak se do 12 tydne podavaji tyto hormony tak nevim, ale urco s ezeptej tim nic nezkazis....nene jasny ze nevadi ja rada pomuzu :one:

In reply to by žabičkax

Aha, tak takhle. Tak díky za odpověď. Já se ho tedy za 14 dní zeptám. Aspoň bych třeba byla potom víc v klidu, protože bych věděla, že už jsem proto udělala fakt všechno. Mně právě všichni řekli, že spíš šlo o genetickou vadu nebo o infekci, ale je mi jasný, že co doktor, to jiný názor ;) Ještě že se tady máme a můžeme se vzájemně informovat. :a:

In reply to by Mija

neni vubec zac dekovat.... urco se optej mno take si rikam ze ted se udelalo vse a snad tedy vse bude v poradku, spermijky byli vybrany ty nej tim ze sme byli na inseminaci no ted to podporujou tim utrogestanem mno vic fakt nelze delat..... je super ze se mame to mas pravdu ja se tu plno zajimavosti take docetla :one:

Ahoj Mijo, tak to jsem moc rada :k: . Cely den jsem na tebe myslela. Trosku si me teda sokla tim, ze bublinka se dela, i kdyz je mimodelozni :n: A doktori jsou drsoni, mne ten muj dnes natvrdo rekl, at se jako moc neraduju (coz jsem ani nemela v umyslu), ze se to vsechno jeste muze pos..t - takze prima povzbuzeni do dalsich dnu :00: Tobe straaasne moc drzim palecky a hlavne odpocivej!!! :a:

In reply to by eemily

Ahoj eemily,
jo, bublinka se udělá, protože děloha je připravená přijmout vajíčko a proto tam vytvoří takový prostor pro to oplodněné vajíčko, i když ono tam nakonec ani nedojde, aspoň já to tak pochopila :? Je to divný, ale já si myslim, že mě raději straší. Ale je fakt, že před tím, než mi řekli, že jsem mimoděl. těhu, tak mi v děloze našli bublinku. Je to prostě divný. A ten tvůj dr. je fakt drsoň :n: to se mi vůbec nelíbí, co ti řekl. Hulvát jeden. A jak ti je? Mně je až moc dobře, jen občas jakoby na zvracení, ale to vždy rozdýchám a to věčný čůrání :///: . Měj se a taky odpočívej, pokud máš možnost.

In reply to by Mija

Asi bych to chapala stejne, ale pak je to nase telo teda pekne zlotrily, na co uz ma clovek spolehat :O No on ten muj´dr je nejaka rakouska kapacita na lecbu neplodnosti a chodi k nemu podle mne spis problemove pacientky. Na me uz koukal jak vrana z rana, ze jsem u nej za 3 tydny znova a tehotna, tak si podle mne rekl, ze kdybych byla nejaka dylinka, ktera nechape, jak se delaji deti a jak to nasledne vse funguje,tak me radsi podrzi pri zemi. Cimz ale netvrdim, ze byl teda trochu tvrdej :jawdrop: No ja jsem straaslive unavena - dneska uz jedu na nejakou energetickou rezervu, protoze jinak uz bych davno spala :s: Pocit na zvraceni me prepadne tak narazove jednou za den a spis nemam na nic chut, tak musim 2 h vymyslet, co si dam k jidlu, pak si to koupim a chut me prejde - viz dnesni vecere :C]]: Tak se kocko opatruj a drzim nam palecky :one:

jéééé no super Mijuško :one: to jsem ráda, dneska jsem na Tebe myslela jak se Ti daří.
Důležité aby čárečka sílila, taky jsem to tak měla, mám schovaných asi 13 testů:s: Já jsem měla v 5 týdnu a něco náznak bublinky, spíš to bylo projasnění v děloze, někde to v blogu mám.Takže to vypadá hooodně nadějnězlatí, držím pořád palušky :k: Opatrujte se a hlavně se vyhýbejte nemocem :k:

In reply to by Zdenka26

moc ti děkuji, že na mě takhle myslíš :k: Já četla, že čekáte holčičku a ani jsem zatím nestačila reagovat, tak ti alespoň takhle mooooooooc gratuluji a ať máš pohodové těhu i nadále :one: Od chřipajzny se budu snažit držet co nejdále, to slibuji :///: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka