viroza

13.11.2009

Ahoj maminky.Včerasem se tady ptala,jakej dáváte sirup nebo čípky,protože mi malej ibalginový sirup zvrací.Tak jsme nakonec zkončili u nurofenových čípků a jsem s noma spokojená-zatím....Byli jsme dneska u dr. a prý je to asi viroza.Že máme pokračovat v čípkách a dostali jsme mukosolvan,kdyby se mi zdálo,že potřebuje odkašlat.....Tak toť vše....

Kliknutím vložíte smajlíky:

jejda vy marodite,ten srazik se snad co nejdrive povede......az budete ok.....tak se brzy uzdravte,my se nastesti drzime!!!!! :a:

Ahoj,
tak my jsme na tom podobně.Sáře tečou potoky nudlí,kýchá a má zvýšnou teplotu.Na teplotu dávám jen čípky,sirup jsem ještě nezkoušela.V noci jsme tak 300x odsávali :).Taky viróza,prsknul to na ní bráška, kterej to přitáhl ze školky.Je to vopruz,ale kéž by to byla jen ta rýma.Jsme očkovaní proti pneumokokům,tak jsem trošku klidnější,ale raději poctivě odsávám ať nám to nespadne na průdušky nebo do oušek.Už jsem se rozhodla,že Honzik půjde do školky naposled na Mikuláše a pak bude až do konce prosince doma,ať nemáme zkažený Vánoce :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka