znate nejakou mnamku na zapecenou brokolici?

13.11.2009

klidne i stestovinama,se salamem... dekuju :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jo mám. Takže brokolici si omeješ, rozloupeš na růžičky a dáš povařít do osolený vody. Do máslem vymazaného pekáče dáš tu brokolici na to cibuli nebo na barvu šalotku( na kolečka,půlkolečka) na to pokladeš šunku nebo nějaký uzený. Ale je to lepší na kostičky, tak kup raději v celku. A to vše zaleješ rozšlehaným vejcem s mlíkem, solí, pepřem a rozmačkaným česnekem. Celé to pak zasypeš na strouhanou nivou. A dáš zapéct. Já jsem to dělala ještě tak, že jsem tu nivu dala na tu šunku a na to pak ještě třeba nastrouhanou cihlu. Taky dobrý. A podávají se k tomu brambůrky. Mňam jsem na to dostala chňuť :hu:

já dělám zapeč brokolici s anglickou a s bramborem.Dám vrstvu brambor na tu anglickou pak brokolici,anglickou a bramborem končím(někdy i víc vrstev)pak to zaliju vajíčkem a mlékem.koření dávám podle chuti.někdy tam dám i strouhaná sýr,myslím že i s těstovinama by to bylo dobré.

brambory+salám+brokolice+smetana
brambory si uvařím předem,nakrájím na kolečka a salám nastrouhám,vše prokládám i s brokolicí,nakonec zaliju smetanou s pár stroužky česneku :a\|: nám to doma moooc chutná :one: a je to rychlé!!!

Jo a nedávno jsem zapíkala brokolici s rybím filé. Taky lahůdka. Normálka ty kupovaný mražený kostky filého jsem trošku okořenila, obalila jen hladkou moukou a zprudka osmahla, aby se trošku zatáhly. Pak jsem je naházela na trošku másla do pekáčku, kolem jsem dala zase lehce předvařenou brokolici a zalila nastrouhaným eidamem, který jsem měla smíchaný asi se třema vajíčkama. To všechno jsem dala tak na půl hodiny do trouby a příloha byly brambory...i malý mlaskal!

já si ji dělala jako rychlovku na pánvi. Místo vaření jsem ji udělala na páře (jako když ohříváš knedlík), dala na pánev posypala kořením (vegeta, sladká paprika, pepř, sůl, pokladla plátky eidamu a za chvilku hotovo. příloha vař brambor nebo rovnou :a\|:
:a:

:-) Nahážu tam všechno na co přijdu a zapeču :ww:. Jednou jsem neměla doma skoro nic, takže byla vyloženě jen trošku předvařená brokolice v páře, osmahla jsem cibulku a zbyteček nějakýho salámu, nastrouhala trošku sýra, to všechno šupla do pekáčku s těstovinama a zalila jen trochou mlíka, páč vajíčko taky nebylo. Jo a mně se docela osvědčilo postrouhat trošku muškátovýho oříšku, chytne to krásnou vůni a chuť. No a oblizoval se i manžel, kterej normálka brokolici :n:. :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka