pomooc vyrážka už nevím jak to léčit :-(

13.11.2009

ahoj maminky, malá má už asi měsíc dost očklivou vyrážku na pusince, mazala jsem ji to bepanthenem,pevarilem i přírodní vazelinou,ale vždycky se to vrátí ... nevíte co by pomohlo? přikládám foto

Kliknutím vložíte smajlíky:

Taky jsme měli něco podobného a venku to skoro zmizlo. Nám Dr. napsal (jde koupit i bez receptu) Holtův krém. Ten nám opravdu zabral. Ale určo bych zašla za Dr.

ahoj, taky jsme měli takhle vyrážky na pusince, nic nezabíralo, pak se nám to rozlezlo dolů na krček a na ramínka a do loketních jamek, byla jsem u kožního a malý je atopik, dnes to má každé druhé mimi. Být tebou tak se zkusím zamyslet, jestli to není reakce na něco co jíš (předpokládám že kojíš), u nás to dělalo kakao (čokoláda) a ořechy... to jsou silné alergeny. Od té doby co tyhle věci nejím, má malej krásnou pokožku.

In reply to by Danulička

takže zkus si koupit v lékárně ovesnou koupel pro kojence ... ta fakt zabírá
a místo různých krémů a mastí bych zkusila si namíchat (nebo koupit už namíchaný) nějaký olejíček (jojobový, olivový, pupalkový, atd.) a k tomu éterický oleje (heřámenk, levandule, atd.).
Na mytí kupuj přípravky jen pro citlovou pokožku a vhodné pro atopiky, bez parfémů atd., pokud možno co nejvíce přírodní

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka