svědění prsou

13.11.2009

Ahojky holky, už nevím co mám dělat :-( strašně mě svědí prsa!!! jenom ta spodní část od bradavky dolů a pak mezi prsí :-D. ukazovala jsem je i doktorovi a on povídal že tam nic nemám, koukala jsem a opravdu tam nic není, jako žádná vyrážka...svědí mě snad už měsíc a je to děs :? nemáte to taky některá??? :$$:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Martí mazej. ;) Kůže dostává teď hodně zabrat a jak se napíná, tak svědí. Mě takhle poslední dobou svědí pupča. Taky už chudák mele z posledního. :s: Mazej to buď Bepanthenem (i bradavky, nebudou ti pak tak praskat) nebo si kup olej od Weledy. Ten můžu doporučit. :one: Je sice dražší, ale určitě zabere. Já mám doma vzorečky, tak si s tím teď mažu břicho a fakt to pomáhá. A řekla bych, že i trochu hojí ty strie co se mi udělaly. :)

no tak to vim o cem mluvis...ja se na prsach skrabu porad a svedijou a ne a ne prestat...akorat uz je mam teda ve spod popraskany tak to muse byt aji tím..ja mam spis vetsi problem s bradavkama porad se me loupe kuze a je to neprijemny az bolavy ale uz sem si kupila bepanthen mast a muzu doporucit je bajecna... :-)

A mazes si je necim? Kuze, kdyz se natahuje, tak svedi, svedit te bude i brisko teda, jestli uz ho nemas velky. Zkus prsa aspon dvakrat denne poctive promazavat. V lekarne ti poradi, co je na to nejvhodnejsi. Nekdo je zastancem jen mastnych kremu, ale ty specialni urceny na dobu tehotenstvi maji v sobe i hojivou slozku a dalsi, ktere jsou vhodne prave pro toto obdobi. Mne prsa take svedi a svedi me i kuze mezi nima a pomaha mi prave to promazavani. Tak drzim palce

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka