Peg Perego

12.11.2009

Ahoj maminky,
chci se zeptat, která máte kočárek Peg Perego GT3 a používáte sporťák, jak přežíváte to, že na svoje broučky nevidíte? Nám je pět měsíců a až nastanou mrazíky a budeme muset do fusaku, tak budeme muset přejít na sporťák a nějak si nedovedu představit jak se budu cítít až s ním pojedu ven. Zkoušeli jsme to jednou a řekla jsem ne, to bylo asi před měsícem, ale i tak si to vážně nedovedu představit. To je první a pro mě bohužel zásadní nedostatek tohoto kočárku, že nemá ve střeše to průhledné okénko. Děkuju za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

já ho budu mít až na mimi teď, ale myslím si, že toje tak jako nejmenší problém...obě děti, když už mohli do sporťáku taky byli rádi, že sedí a koukají dopředu a ne na mě :s:

In reply to by monlik

No já mám děti už "velký" jsou bez kočárku, ale jak říkáš, když byl ještě Míša malej tak taky bez dudlíku ani ránu, ale v tom kočárku mu to bylo jedno, tam spinkal třeba celej den a bylo mu jedno jestli dudlík mám nebo ne...a u malý jsme měli kočárek na způsob TAKO takže tam nebylo co řešit a teď na třetí už mám objednanej ten Peg perego a jsem na něj moooooc zvědavá :-)

In reply to by kettynka

Jako kočárek je to supr, ale tohle někdo nedomyslel, většina kočárků to má...já mám první dítko, tak to asi moc řešim, jsem z toho nervózní, že na něj nevidim.. :00: Chlap taky řiká že to je takové neosobní, než když ho můžeme pozorovat.. :cc):

In reply to by monlik

je to asi jen o zvyku, já jsem s tím nikdy neměla problém, že na něj nevidím, protože když mi seděli ve sporťáku tak koukali kolem sebe co se kde děje a byli spokojený....ale jsem zvědavá jak se nám s ním bude jezdit, zkoušela jsem ho u kamarádky a fakt se mi s nim super jezdilo a to jsem si vždycky říkala, že tříkolku nechci ani za nic :s:

ahoj já ho mám a když jsem dala malou do sportáku a chtěla na ní vídět sundala složila jsem tu stříšku, nebo ji překlopila dopředu. malá tam byla až od roka a to už na mě nebyla zvědavá a byla ráda, že kouká dopředu:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky