DOBRÁ ZPRÁVA

11.11.2009

Ahoj holky tak jsem včera byla na kontrole po týdnu kdy mi doktorka oznámila že se jí tam něco nelíbí.Po včerejší kontrole vše v naprostém pořádku a už mám i těhotenskou průkazku :dance: .Příští týden mě čeká další kontrola a odběry krve a pak už doufám budu chodit do poradny vždy jednou za měsíc.Když mi řekla že je miminko :e): v pořádku tak se mě tak ulevilo a i úsměv na tváři se objevil.Termín mi vychází na 22.6.2010.Tak se mějte a hodně odpočívejte čusík :a: :a:

Gratuluji!!! Téééda, Ty už máš průkazku??? Já ještě pořád ne a to jsem v 10+5! no, snad se taky brzy dočkám. budu ji hrdě nosit. :dance: Taky se opatruj a užívej!!!

In reply to by olive

Ahoj děkuji.Jo jo už mám konečně průkazku ale to už jsemj měla dostat minulý týden ale tím že se doktorce něco nelíbilo tak to oddálila a ono možná lepší.Při prvním jsem jí taky hrdě nosila ale teď už je pro mě důležitější aby vše bylo v pořádku a aby byla fazolka zdravá.A taky jsem si tu první musela ofotit a mám ji na památku protože u nás dělají že ti jí při příjmu k porodu vezmou.Tak můžu aspoň koukat a porovnávat.Měj se hezky a opatruj se

jupíííííí :\x: no vidíš,já jsem ti říkala že všechno bude v pořádku :qu: tak se opatruj a jen tak dál :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky