prosím o radu

13.11.2009

Přeji dobré ránko všem,
prosím holky pora%dte mi, je to intimní ale chci se zetap po snaženíčku mi to vždy vyteče a někdy i druhý den musím mít intimku protože jako kdyby to šlo ven i druhý den, je to normální? nemám třeba někde něco zablokované že se to nedostane dál? :jawdrop:

moc děkuji všem a omlouvá se za takový inimin dotaz :-)

Ahoj,je to úplně normální,já po tom taky hned musím do sprchy a ještě ten večer si musím dát intimnku ještě celej druhej den taky.Takže neboooj :c: Kdby tak věděly naši chlapy co všechno si tady píšeme :!k: :!k: :s:

Holky zlatý, jo jo je to škoda materialu, nevím proč se to nevsákne :s: , všem moc moc děkuji hodně mě to uklidnilo.

:k: posílám všem :-)

Holka zlatá, je to tak, přesně takhle mi to funguje. Když jdu po snažílkování do sprchy, teče to po nohách až ke kotníkům :00: . A druhý den to není o moc lepší, intimka je moje nejlepší kámoška :s: .

Jo tak u nás je to normální. Já mám ten samý problém.
Vždycky si říkám, že je to škoda materiálu :!k:

jj je to normální a někdy i nepříjemný když to vyteče, já se druhý den bez intimky neobejdu. Po milování si dej co nejrychleji pod prdel polštář a já s tím někdy i usnu, takže toho moc nevyteče.

In reply to by Verka

já když je milování večer, tak mám u postele intimní ubrousky, tak se pořádně otřu těma, pak s polštářem pod zadkem usnu a jdu do sprchy až druhý den ráno, ale když je to třeba ráno nebo odpo, tak ležím tak hodku a pak jdu do sprchy. je to fakt nepříjemný jak to teče po nohách, ale co už musíme to vydržet.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka