červíci 09, ale i ostatní- intimní otázečka??!!

12.11.2009

Ahojky holky,po včerejším příspěvku o Depo Proveře mi to nedá a musim se zeptat. Jak to máte holky po porodu se sexem :*O*: ?? Máte na něj chuť víc nebo míň než před těhu??Já jsem z toho docela nešťastná( víc tedy přítel) já na něj totiž nemám vůbec chuť. Ale ani malinko. A už mě to i docela štve. :§) Nevim jestli to je tím, že když jsme to po 6nedělí zkoušeli,tak jsem se mohla zbláznit bolestí. ( až minulý týdem jsem se na gyn.dozvěděla, že mám vevnitř nějakou trhlinku a ta se vždycky ještě víc natrhne- proto ta bolest) A nebo jestli to není antikoncepcí ( beru inj. Depo Proveru) nebo kojením??Já už fakt nevim. Ale chuť prostě není :§) :§) Holky jak to máte vy?? Že v tom nejsem sama?? A chuť se mi vrátí??Ježiši, ale kdy???Pomoooooooc!!!! :w: :w: :w:

Kliknutím vložíte smajlíky:

No tak u nás je to úplně stejný.K sexu mám téměř odpor. :n: Prsa mám totálně ožužlaný :r: Manžel mi dnes povídá"Vidělas malou co dělá s tím dudlíkem? :00: " no přece to samý co mi dělá s prsama :00: Jak to má člověk všechno vydržet a ještě mít chuť na sex? Naše malá usíná mezi 11 večerní a 2 ranní a to už nemá chuť ani manžel.A to jsme měli téměř 3 měsíce andílka,který usínal do 8 večer :cat: No jsem zvědavá,kdy se to zlepší,ale asi už na to nemám léta :P ikdyž po malým mi to trvalo taky půl roku,tak uvidíme :)

Tak ja sem rok od porodu a kojim,navic sem zase tehu a chit zadna :00: Pritel chce denne,je protivny jak pes,ja ho aspon ukecavam na kazdy druhy den ale hruza,vubec me to neba a sem desne unavena :(

In reply to by andrisek07

Anisku tak to Tě teda úpřímně lituju. Dělat to z donucení?? By to asi i trošku změnilo vztah mezi mnou a přítelem. Naštěstí ten můj je v tomhle ohledu docela chápavý. Takže když nechci tak prostě ne. Chudáček můj. Možná to bude znít blbě, ale i jsem mu nabídla, že pokud to opravdu chce tak si musí zaskočit jinam. Odpověděl mi, že nechce a že si rád počká.A za ten jeho přístup ho miluju o to víc. :h: :h:

My jsme se v tehu milovali normalne,dokonce jeste 24 hod. pred porodem:)))...pak jsme to zkouseli nejak po 6nedeli,ale ani se nedostal dovnit...Pak mozna ve 3 mes..ale me to porad ze zacatku boli(byla jsem dost sita) i kdyz chut na to mam,ale kdyz si predstavim tu bolest a ze to bude bolet,tak mam strach,,,ale pomalu to zkousime
http://kacirecek.rajce.idnes.cz/

Naposled jsme sexovali v 8. tt, pak jsem z toho krvácela, takže do konce těhu zákaz. Ve 40. tt nám to doporučili kvůli porodu, jenže mě to bolelo a neměla jsem už navíc náladu, no a pak 6. nedělí, a teď jsem už 2 měsíce po porodu, a bolí to jak ... Takže se tomu fakt vyhýbám jak čert kříži, mám strach z bolesti. Manžel to naštěstí chápe, ale je mi ho líto...

In reply to by fli

Fli tak my na tom byli skoro stejně. Taky jsme kvůli krvácení měli zákaz. A pak když jme mohli, tak se zase bál, že malé v bříšku "něco udělá". Je pravda, že v těhu chuť byla, ale po porodu, jak když se mávne kouzelným proutkem a chuť byla fuč.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dudunko já rodila 26.6 a stále kojím. Ne sice plně, ale kojím. Tak jestli je to tím kojením?? :? Ráda bych malou kojila co nejdéle, alespoň do roka. Ale kdo ví?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My teď taky docela bojujeme s kojením, ale doufám, že se mi ta laktace zase rozjede. Už dávám na noc Nutrilon a docela mě to štve. Nevim cítím to jeko svoji prohru nebo co??Když to vezmu v globálu, tak Petr je taky skoro rok bez sexu. Za celé těhu a teď po porodu to bylo tak 10x maximálně.Samozřejmě, že ho nenechám jen tak. Existují také jiné praktiky, že? Ale i to mi celkem dělá problém ://: Jinak natrhlá vevnitř opravdu jsem. Dostala jsem na to nějakou mastičku, ale je to fakt sranda si to tam namazat. Je to docela hluboko. By mě zajímalo kterej blbec vymyslel na tohle mastičku. No dr říkala, že to může trvat i 6 neděl a více než se to zahojí. Ale já už to nějak moc neřešim. Jen je mi Petra dost líto. Kouká jak smutnej pes :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No vidiš, taky to kojení/nekojení může být tím, že jsem to dostala. když nad tím tak přemýšlím, tak to nějak kolem té ms začalo. Je fakt, že když ji vidím jak spokojeně sosá z lahvičky, tak bych se na to nejradši vyprdla, ale pořád mi to nedá. Já jsem taky sunarový ditě a žiju.A že bych měla nějaké alergie nebo byla více nemocná než kojené děti tak to určitě ne.... Já jsem si teda hráz nemazala ani před ani po.A jestli jsem byla hodně šitá?Byla jsem vevnitř, venku jen jeden steh bez nastřižení hráze. Na porodním sále se mě dr ptala,jestli jsem něměla dělanou plastiku čípku- něměla-a tak jsem se ne to zeptala mojí dr po šestineděli proč se mě na to ptal a ona mi řekla, že jsem musela být hodně potrhaná.Šili mě něco málo přes hodinu.A bez umrtvení. Ještě teď mi je z toho blbě.Porod byl proti tomu luxus.Jo jinak mi moje dr ještě řekla, že když to šití blbě sroste, tak se prej "normálně" dělá to, že tě zase "rozpárají" a sešijou ti to znovu.Tak jsem na ni docela čuměla.No snad se mi to vyhne.Pořád totiž cítím, že mi to tam táhne jakoby k jedné straně( ale jen při sexu).Ach jo já už chci být zase normální a použitelná!!!!

In reply to by white_tie (neověřeno)

jj já jsem taky vždy děsně utahaná, ale před těhu, když jsem byla utahaná a i přesto jsme na to vlítli, tak jsem pak dostala jakoby druhý dech. Najednou jsem byla plná energie. Občas bych ji teď potřebovala dobít. Ta naše cácorka dává docela zabrat :a:

Ahoj, já rodila 16.8. a přítel už je ze mně taky na nervy. Je mi jakoby až odpornej, navíc se bojím, ale slíbila jsem mu, že už to zkusíme. To bude, ale opravdový přemlouvání :( A to jsem před těhu bez sexu nemohla být. Nechuť začala už v těhu...

In reply to by baruuu

Ähoj, tak včera proběhla první zkouška. Nebylo to tak hrozný, jen jsem při tom a po tom cítila to samý jako když mě zašili vevnitř, takže jen vlastně tlak. No, ale neobešlo se to bez lubrikantu :s: Tak snad ten můj dá zas na pár dní pokoj :s: :s: :s:

asi te nepotesim, ale ja nemela na sex chut dlouho,,,a jeste pul roku po porodu jsem nesnesla kdyz byl pritel na me, musela jsem si tempo urcovat sama, bolelo me to, kdyz zajel hloub.., :00: ááááá doufam ze mi rozumis ted ma mala rok a pul stejne si kolikrat lehnu do postele a jsem rada ze muzu jen tak lezet a nemusim nic delat, jen tak nehnute lezim sleduji tv a je to pro me vetsi slast nez myslenka na aktivni sex :s: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ten můj má se mnou taky svatou trpělivost. Vidí jak u toho vžycky trpim,protože to fakt bolí jako čert a nenutí mě. Tak jsem ráda,že ho mám.No snad už to zkončí a já mu to budu moct pořádně vynahradit :|-|:

Tak já sem na tom podobně...Taky ta chuť na sex nějak není.Musí mě manžel přemlouvat.Ale pak už je všechno O.k: nejhorší ten začátek.Taky máme depoproveru......U mě ta nechuť je spíš ne nechuť,ale pořád to není po porodu ono...Sice je to už 8 měsíců,ale pořád nejsem dole úplně O:K: Pořád cejtím ty stehy...bleeee.Taky doufám,že už to za chvíli bude O:K:Tak držím pšstičky....a zkoušeli jste nějaký stimulant?

In reply to by Ja.Zandysek

já jsem 4,5m po porodu a pořád cejtim, že to tam pořád neni Ok. Přesně jak říkáš ty. Taky ty stehy cejtim a je to fakt hnusný,Tak snad se to brzy vše urovná a budeme :*O*: o sto šest :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka