Autosedačka č. 2

12.11.2009

Ahoj holky,
dnes jsme jeli po měsíci s malou autem a zjistila jsem, že bambule od kulicha nám kouká z autosedačky a nožičky pěti centimetry taktéž :). Kupovali jste už novou větší autosedačku? My máme 5,5 měsíce, tak mi to připadá dost brzo. A nemáte nějakou radu, doporučení...jakou další autosedačku koupit?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Lenka ...

Nezlob se na mě Lenko ale co to plácáš za nesmysly. Každá autosedačka je určena od do Kg nebo měs. a pokud je dítěti malá není pro něj bezpečná obzvláště pokud je část hlavičky výše než je autosedačka.

nožičky nevaděj když přesahujou, kulich taky ne :///: nesmí přesahovat hlavička
My máme skoro 8 měsíců a pořád se do vajíčka vejdem - teda nožičky už jsou trošku mimo ale hlavička tam zatím pořád je.
Jinak pokud nemá hlavičku mimo, tak moc nikam nespěchej s novou sedačkou, všichni totiž doporučujou aby mimi sedělo proti směru jízdy - to kůli krčním svalům, který ještě nejsou dobře vyvynutý, tak aby si v případě nárauzu neublížilo.
Nebo koupit nějakou, která jde umístit po směru a v protisměru - taky jich pár prodávaj.

In reply to by brandik

Jo jo, o směru jízdy vím...že vajíčko je nejbezpečnější. A poznámka s kulichem byla tak trochu recesí, i když tak tomu skutečně je :). Díky holky za názory... ještě k té další sedačce ...nemáte co doporučit? Díky H.

In reply to by hanelem

tak já se pokukuju po:
http://www.detskezbozi.com/inshop/autosedacky/9-25kg/babypoint-zenith-s… - tu má moje příbuzná a je s ní spokojená, vím, že tady o ní psaly i ostatní holky a taky s ní byly spokojené, takže to je první možnost.
nebo:
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=1419869 - k té nemám žádné zkušenosti takže nevím nevím
http://www.detskezbozi.com/inshop/autosedacky/9-36kg-9mes-12-let-/storc… - tahle je o víc dražší ale zase píšou, že je bezpečnější, takže vážně nevím
- taky rozhodně je rozdíl, jestli máte v autě isofix nebo ne. Pokud ne a neplánujete koupit nové, tak si myslím, že je sedačka s isofixem zbyteně dražší.
No mrkni a uvidíš. Ještě jsem koukala na testy sedaček a vyhrává určitě ta Romer, ale ty jsou krapánek dražší.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka