Dnešní srazík - fotky od Sebíčka - díl 1.

12.11.2009

Ahojky holky! Tak Sebča už spinká, tak taky přidávám fotečky. Bylo to super, škoda jen, že Sebča si zrovna nevybral nejlepší náladu, byl dost rozmrzelej a ani mě nenechal si užít ty vaše :ooo: :ooo: . Tak snad příště. :) Dopoledne si vytrpěl svý u očního, tak to ho krapet omlouvá. :) ALE jen co jsme přišli domu a položila jsem ho do postýlky, tak se řechtal na celý kolo a krásně si tam hrál. Si ze mě asi dělá legraci. }:) Skoro se mi chce napsat, že má asi na starý kolena rád svůj klid, ale na to je teda ještě dooost malej! :/;x: :s:

Koukám, že se fotky nenahrály.. :spid:

nebyl o nic příjemnější! Pouze, když se fotil a mohl se zas předvádět. Normálně včera při koupání mi Honzík řekl, že se předvádí a má to po mně!! :s:

In reply to by arilen

ono mu vždycky broučkovi trvá trošku dýl než se rozkouká. :cc): :) teď mě napadlo, jestli si chudák nemyslel, že je zas v čekárně u doktorky. :*8*: ono to tam totiž vypadá úplně stejně - všude samý děti, kravál z hraček, akorát teda to občerstvení tam nenosej. :hu:

Ahojky, fotečky jsou krásný a nahrály se. Moc vám to tam všem sluší. Kluci jsou fakt suprový:-) :one:
A tomu, že Sebíček neměl náladu...Má to očičko chudák jak píšeš a jinak to znám. Mám doma malýho morouse. Vždycky když chci aby byl veselej, tak se zrovna tváří. :( .. Taky přesně jak jsi napsala, "dejte mi všichni pokoj, chci mít svůj klid". Pak přijdem dom a je miliónovej :\x: :a:

In reply to by Martta

jj, doma miliónovej, to je přesný. :///: ještěže už ho Michal zná, jinak by mi to snad ani nevěřil, když viděl, jak se na něho doma řechtal. Jestli on se Sebča nebavil tím, jak se mu to zase jednou povedlo, strhnout veškerou mamčinu pozornost na sebe. }:)

Sraz byl vážně vyvedenej! Je skvělý ty naše mimča pozorovat, jak je každý úplně jiný a svý :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

škoda že jste dneska nedorazili, ještě jsem Tvýho Peťku ani neviděla face to face, takže příště na vánoční besídce :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo a největší rošťák je ten náš. :P Jen co jsme tam dorazili, kouknul na tety, svěsil koutky, začal řvát a mohli jsme jet domu. :s: To chce trénovat, takže chceme další srazík! :///: :qu: :/;x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Teri,máš velké významné mínus,že jsi dnes nedorazila! :s: tak před Vánocema povinně a s cukrovím! :s: :///: papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky