Holky ona to fakt řekla

12.11.2009

Holky malé je 6 měsíců...od svého měsíce a kousek brblá a od nějakého 4 tého napodobuje zvuky..dějá brm brm, bababa, gagaga a dnes když sem jí ráno brala z postýlky tak zřetelně řekla poprvé mama- vím že je to shoda souzvuků že asi ještě neví že já jsem MAMA ale musela sem vám to říct- v tu chvíli sem jí málem snědla k snídani:o))))

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jo jo to my povídej ta naše se dneska poprvé přetočila ze zad na bříško a já myslela že ji asi umačkám....Pokaždé když vydím jak se učí něčemu novému tak mám slzi v očích štěstím jaký to je andílek....

In reply to by tea

to věřím...malá chodí na rehabilitace- je líná- no ale najednou v postýlce v noci řev- frajerka se bez jediného náznaku překulila ze zad na bok pak na bříško a jelikož to nešlo zpět tak spustila:o)a dnes se pokusila plazit- 5měs nic a najednou jakoby to chtěla vše dohnat...miluju ji...Pa Martina.

taky se nám to stalo že kristi si žvatlal v lehátku a pak řekl mama mama tak jsem nechápala a pak pokračoval v těch svých oblíbených slabikách

To je krásné lolíí to je nádhera je to malá šikulka to máš fuk jestli je to souhra zvuků ale to krásnéééé. To když moje malá poprvé řekla cca v devíti měs. měla jsem slzičky v očích. :a:

In reply to by Simonaa

vid?to by je člověk sežral láskou...mě dnes i potěšilo že malou hlídala mamka a já byla cvičit- uf uf mezi náma- a jen sem odemkla slyším řev a naříkání...mamka jen řekla máma je tady a dala mi Nikolku a ta v tu chvíli veselo smích výskot...jen sem jí nakrmila a položila hned hají:o)Pa Martina.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka