problém s MM

10.11.2009

Ahoj holky, máme problém s kojením. Dnes nám jsou 3 týdny a od včerejška malá pořád pláče. Do té doby jsme s tím problémy neměli. Včera jsem ji musela kojit i pětkrát za sebou a pořád nic moc. Nemůžu ji ničím utěšit. Já toho za den moc nesním. Jsem 3 týdny po porodu a z nabraných těhu kil 10,5 už mám dole 13kg!! Nejspíš jí nestačí mé MM, nemáte radu jak pomoci?? Nechci přecházet na UM..

Jak píše Adlenka :)
před kojením můžeš prsa namasírovat hodně teplou sprchou a během kojení popíjej teplý nápoj
koj z obou prsou a prsa během kojení několikrát prohoď - kdykoli začne u prsa dudat místo aktivního sání a kdykoli se začne vzteky odpojovat, že to neteče :)
po kojení se snaž ještě 5 min odstříkávat - podpoříš tím laktaci i kdyby nic neteklo... odstříkaným můžeš lžičkou dokrmit...

Ahoj, tak s kojením a problémy s ním chodím na www.kojeni.net. Zatím jsem tam našla všechny odpovědi. No a jinak právě prochází malá růstovým spurtem, takže Ti nezbývá než kojit, kojit, kojit a vydržet. Já jsem z přibraných 17 kilo 9 týdnů po porodu na své váze a je to jen tím kojením, protože já tedy jím daleko víc než v těhu. Taky něco "spálím" dlouhými vycházkami. Tak si na místo kde kojíš nachystej něco dobrého k jídlu a neboj, zase to bude fajn.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka