Jen pro pobavení

12.11.2009

Tak dneska večer manžel přišel z práce, já mu ohřála už připravený jídlo, Davídkovi jsem namazala a nakrájela chlebík a všechno to nesu na stůl. Nějak se mi to sesmeklo, takže všechno na jedný hromadě. :O A ten malej čertík tim svym potácivym krokem vožraly byl v mžiku ve dveřích a zařval na mě báác. No vzal mi to z pusy, já chtěla říct něco podobnýho... :s: A pak na tu spoušť ukázal, zakroutil hlavou a dodal jenom dlouhý hmmm. Ještě, že ty prďoly máme, jinak bych se tomu ani nezasmála. :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

:s: :one: Mně když malý začne tlouct a já se na něj otočím naštvaně a připravená mu vynadat, takže třeba řekne BUM a usměje se tak, že se tomu taky musím začít smát a je po nějakým vychovávání....Jak jsi napsala, ještě že je máme!!!!! :h:

In reply to by Rokl

za něco mu vynadám, děsně důležitě a přísně mu vysvětluju a když vidim, jak se tváří a ještě souhlasně pokyvuje a pak to ještě komentuje jako Nóó, nebo vavau ( jakože auva, když třeba urve kus kytky...), tak se musim rychle otočit, aby neviděl, že se chechtám. :s: Je vůbec možný je vychovat??? :n: :///:

In reply to by skořice

:ww: Kdyby jim tak ta roztomilost zůstala....občas tak na malýho koukám a říkám si, jaký to bude, až bude v pubertě, bude někde hulit s kámošema, mluvit sprostě a řešit baby? To už mi asi tak do smíchu nebude :n: :°:

In reply to by skořice

:s: Mluvíš mi z duše!!! My s manželem oba sportovali a i když jsme si svou pubertu taky nějak prožili, nikdy jsme nic nehrotili do extrému...nejhorší je pro puberťáka nuda!

In reply to by Rokl

já hraju volejbal, manžel staví modýlky, takže Davču vidíme každej trochu jinde. Stejně se nám na to vyprdne a bude dělat, co si vybere a my budem rádi, když ho to bude bavit. :) To je dost děs, se tu bavíme o jejich pubertě...možná jí jeden z nás nepřežije...já budu v přechodu... :s: :s:

In reply to by skořice

:-) No kdyby šel zastavit čas, já bych byla pro...
Jinak já hrála házenou, manžel tenis a spolu jsme lepili modely zámků a hradů :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka