A je to tady!

12.11.2009

Tak mi dneska přišel syn ze školy a hned mi podával notýsek, ve kterém měl oznámení pro rodiče, že se v jejich škole objevil případ prasečí chřipky... :jawdrop: Ani nevím jestli se mám bát. S vitamínama, co máme doma to zrovna moc nevytrhnem! :?

Držím pěsti, stejně jako nám všem, aby bylo všechno v pohodě a na tohle období, plné prasečí chřipky, jsme jen za pár let s úsměvem vzpomínali. Já teda vystrašená jsem, to přiznávám. Jenže asi s tím stejně nic nezmůžu. I když občas, když poslouchám zprávy, tak bych nejradši svý dítě zavřela do nějakýho vákua, abych měla jistotu, že je v bezpečí... :a:

Tak jsem se zrovna mrkla na svůj profil - kdo mě navštívil. ;) Každý se asi jen podívá odkud jsem a přemýšlí jak je to daleko od jeho města... :? Dík. :k:

kazdy rok jsou uzavrene skoly co vim tak i za me byli zavrene kvuli obycejne chripce,,,,meli jsme xkrat chripkove prazdniny,,,,rocne zemre na chripku dost lidi a nikde o tom nepisou...ja bych se hlavne nikdy nenechala ockovat,,,,v nemecku ihned po ockovani zemreli 4lide,...buh vi jake to ma vedlejsi ucinky,,,u nas maj byt ockovani prvni doktori a ti to odmitly....moc dobre vi proc,,,,,a druha vec asi nepodstatnejsi CO SE MA STAT SE STANE A NEZABRANIME TOMU.......takze to je muj nazor....pa pa

In reply to by iv123

To máš pravdu... ale zase nemůžu říct, že by se mi lehce smiřovalo s tím, že by mi dítě leželo v nemocnici s těžkým průběhem chřipky... :O Ale zase si říkám, že když naposledy marodil když mu byli 4roky, tak bude mít asi dost silnou imunitu.Teď je mu 9 let. :///: :k:

In reply to by X-PA

taky nevim, jestli bych z toho dělala drama....a jestli míváš dítko zdravý. jen bych asi, když by na něj něco lezelo, tak ho nechala doma...když je tělo oslabený líp něco chytne...no a dokolečka s nim probírala, aby si myl ruce, nebaštil z cizí svačiny a nepil z cizího pití a tak.... ale to se dobře řiká, nicméně je to komplikovanější, aby to takový prcek dodržoval

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky