studené ručičky

12.11.2009

Čau maminy, chtěla bych se zeptat, kdo už máte tu zkušenost, od kdy začly mít Vaše mimi teplé ručičky. Nám je 7týdnů a máme je pořád studené a někdy máme i studené nožičky, tak já pořád jak blázen šahám na nosík a kontroluju jestli není malému zimu. Od kdy se to tak srovná a začnou udržovat to teplíčko. díky moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

Aojky, tak nám jsou 3 měsíce, nožičky máme pořád studený a to nosí stále ponožky a ručičky už mívá převážně teploučký.....teď jsem ho byla zkontrolovat, jak spinká a ručičky má teplý....... :cc):

Ahoj, od kdy začal mít můj syn teplé ručičky si nepamatuju, ale myslím, že ještě kolem pěti měsíců je studené míval. My to nakonec začli řešit i doma takovýma těma tenkýma bavlněnýma návlekama (rukavičkama) na ruce a bylo to dobrý. Fakt je, že mi tchýně pořád vyčítala, že je malýmu zima, že má studený ručičky a já tvrdila, že je to hloupost, že studený ručičky jsou normální. Potom byl ve čtyřech měsících na týden v nemocnici a tam jak bylo teplo, tak ručky studený neměl nikdy, takže jsem ho začla i doma trošku víc přioblíkávat. :a:

In reply to by Pájínek

Měli jsme rotavirovou infekci...to vlastně znamená klasickou střevní chřipku. Dospělák se s tím vcelku v klidu popere sám doma a během tří dnů je v pohodě, u dětí a miminek je to trošku problém s odvodněním. Je mi do breku jen si na ten týden v nemocnici vzpomenu, na druhou stranu to nebylo nic vážnýho, tak můžu být asi ještě ráda. :a:

In reply to by Rokl

Chuděrka mimísek, to jsem ani nevěděla,že tak malé miminko může něco takového chytit.... no já bych se určitě ubrečela, jsem to hroznej cíťa.... :r: my léčili skoro měsíc jenom obyčejnou rýmu a byla jsem z toho zoufalá.....tak hlavně, že vám to dobře dopadlo....přeji, ať jste stále zdraví a nemoc se vám velikým obloukem vyhýbá.... :a:

In reply to by Ivuškav

Ahojky, nám to trvalo měsíc, než jsme se jí zbavili..... asi ti nenapíšu nic nového, prostě jsme stále odsávali, hlavně před krmením, aby lepší polykal a nešlo mu to s mlíčkem zpátky do krku. Před odsáváním jsme nakapali do nosánku Libenar a pak jsme používali kapičky Nasivin. Jinak jsem dávala na topení mokrou utěrku a na hranu postýlky mokrou plenu, aby měl vlhčí vzduch, když už se topí. A v postýlce máme zvýšenou madraci, aby se mu lepší dýchalo. Teď se mu jednou za dva dny udělá v nose holoubek, tak ten mu vyčistím jen namočenou vatovou tyčinkou v Libenaru....musím zaťukat, ťuky, ťuk, tak snad se nám to nevrátí. Taky jsme jezdili každý den ven, aby byl na vzduchu, i když pršelo, pokud neměl horečku, mimískům se lépe dýchá, když mají rýmu. No a do obchoďáku vůbec nechodíme, vyhýbáme se jim obloukem, všude řádí chřipky, tak se bojím, aby zase něco nechytil. Přejeme ať se brzy uzdravíte....válka s rýmou to je opravdu veliký boj...... :a:

In reply to by Pájínek

Děkuju, už je to vlastně skoro rok a z miminka už mám doma velkýho klučíka. Já jsem taky děsná cíťa, proto mě do dneška straší vzpomínky na nemocnici, na druhou stranu se spousta holek potýká s mnohem horšími problémy. Konkrétně ty rotaviry jsou naopak mezi malými dětmi hodně moc rozšířené a šíří se strašně rychle vzduchem, bohužel. Taky vám přeju hlavně zdravíčko, protože co je důležitější? :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky