Můj porod

12.11.2009

Tak konečně mám čas popsat můj porod. Jedním slovem hrůůůza. Ale za to moje zlatíčko to stálo.
Malá nechtěla ven. Vůbec neklesala,tak mě můj doktor poslal na vyvolání. Ve čtvrtek 17.9. jsem nastoupila do nemocnice a udělali mi vyšetření. Doktorka mi oznámila,že mám málo plodové vody,tak prý jestli mi neodtekla. Ale nebyla jsem si vědoma,že by mi odešla. Proto malá neklesala.
No v 9hodin mi zavedli tabletu a začalo vyvolávání. V 10h mi začaly kontrakce a pořád se to stupňovalo.Odpoledne už to bylo po 2minutách. Ale pořád nic. O pul jedné ráno mi daly uklidňující injekci,abych si prý odpočinula.Jenže pak jsem měla kontrakci po čtvrt hodině,takže odpočinek nic moc. Spala jsem na sále,kdyby náhodou. Ale v pátek v šest hodin měli příjmy a tak mě šoupli zas na pokoj. No a v devět to začalo znovu. To už jsem pak volala přítele,že může dorazit. Napíchli mi vodu. Bolesti jsem měla od deseti. Tentokrát to po 2min začalo mnohem dřív,asi jak to bylo rozblázněné ze čtvrtka. No a tak jsem pořád chodila po sále, protož jsem nemohla ležet, sedět ani míc mi nepomáhal. No prostě, jak jsem měla málo vody a malá byla nahoře,tak jsem to musela odedřít sama. Když už jsem říkala,že nemůžu,protože jsem byla šíleně unavená,tak že se podívají a kdyžtak mi píchnou injekci,ale to už nebylo potřeba. To jediné můžu vytknout,že mě nechali tak dlouho trpět. No a malá se narodila ve 14:59. Měla 3715g,takže zrovna malá nebyla. Ale porodní asistentka mi moc pomohla a doktorka taky. Asistentka mě tlačila na břicho. Bohužel mě malá hodně potrhala a šili mě hodinu, protože jsem pořád krvácela a nemohli na to přijít,ale nakonec dobrý. A musím říct,že kdyby u porodu nebyl můj přítel,tak by to bylo mnohem horší. On mi opravdu pomohl. Jsem mu moc vděčná,že k porodu šel. Neměl to se mnou jednoduché. No a teď 18.nám budou dva měsíce a máme se čile k světu. Je to zlatíčko. A hlavně první vnouče, tak si to umíte představit. :girl: :C]]: Tak to je asi tak vše. Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala,ale kratší už to nešlo,abych to popsala pořádně. :k: Tak všem přeju hodně štěstí a ať vám to jde rychle a hladce. :a: :a: :a: :~!:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak u nás to bylo podobné....manžel mě odvezl v 10večer,protože mi začala pomalu odtíkat voda...Byla jsem prvorodička a prý se nechávají 30hod. pokud se porod nerozjede tak vyvolávačka a taky že jo...až po těch 30hod mi v 9h ráno dali kapačku a malá se narodila ve 14:35 a dal mi zabrat.....taky mi jí asist.musela vytláčet....měli jsme pupeč.šnuru kolem krku,takže jsem jí vytlačila a v zápěti zase šla spátky....po těch 3dnech jsem byla úplně vyčerpaná a skončila jsem u porodu na kyslíku...nenastřihi mě takže jsem se taky pěkně potrhala až ke konečníku......ale jak mi dali myšičku na pupík tak jsem úplně zapoměla na tu bolest :girl: manžel mi byl velkou oporou a zato mu patří velký dííííííííííííík....takže dneska když se řekne porod tak se mi vybaví naražené žebra a šití......ale to asi každé znás.....máme doma 5,5měs.Zuzanku a do roka ji pořídíme dalšího sourozenečka a porod?příroda to zařídila dobře,máme dar zapomění a ten malý drobeček dává tolik radosti ,že není čas přemýšleto tom jak to vlasně bolelo...............takže ženy samou radost a jen to nej... :ww:

tak to jsis užila,tak hlavně že jste v pořádku a už si malé jen užíváte!!!!!Mě přítel taky strašně pomohl,že tam semnou byl!!!!papa a hodně štěstí!!!!!!!

No vidíš, ale zvládla jsi to...jsme silné ženské a moc vám přeji zdravíčko....nás to čeká v lednu :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka