půlroční mimčo a řev u kojení, vůbec nechce jíst!!!!!!!

12.11.2009

Moc prosím o zkušennosti jiných maminek. Mám půlroční Elišku a poslední tři dny mi děsně začne řvát když jí chci nakojit, i v noci mi to dělá, přitom vím, že má jíst, vždy jedla nejdéle po 3,5hodinách, spíš dřív a teď prostě řve jako tur když jí chci nakojit, musím jí dobu přemlouvat, kolikrát jí prostě ani nepřemluvím třeba dneska už to bylo hrozný.
Jedla v 6:30 pak v 9h to je v pohodě, ale pak až v 14hodin a to jsem jí ohřívala z lahve abych jí vůbec donutila a vipila jen 20ml takže téměř nic a pak v 16:30hodin jsem jí dala znovu ale zase ten šílený řev, tak mě napadlo jí trošku namasírovat zuby a pak si v naprosto zkroucený poloze u kojení teda dala říct a najedla se.
Nevím co to, jestli jsou to prdíky, nebo zuby, nebo jestli jí třeba neškrábe v krku. Ale na prdíky se mi zdá už velká a mimo kojení neřve tak to asi tím nebude.Ještě jsem zapomněla napsat,že začínáme příkrmy,ale zatím jí chutnají jen kašičky a přesnídávky, mrkev nechce.
Poradíte co mám dělat, prosím

Kliknutím vložíte smajlíky:

díky za odpovědi, snad to nebude ta ms, na to se necítím, doufám, spíš, že ty zuby a že jí to brzy přejde.
Ráno zase řvala jako tur, v noci to bylo relativně v pohodě, to se hezky napapala a spala, ale to ráno byl zase horor, i manžela to vzbudilo jak řvala, jak když jí na nože berou, pak jsem jí teda uklidnila a trochu se najedla, ale jak říkám děs běs

Je docela možné, že budeš mít MS nebo ovuluješ a tím se ti mění chut mléko. Pokud je to tak, většinou to za pár dnů přejde. Pokud se už sama alespoň přetáčí na bříško n. se jinak sama více hýbe, tak už by to snad neměli být prdíky.U svých synů jsem zoubky poznala tak, že v noci najednou začali hodně plakat. Jeden to měl na 6 m a druhý na 4 měsících. Ten starší měl evidentně hlad, ale když se přisál, tak začal hrozně řvát a zase nic nechtěl. Lžičku jsem mu do pusy taky nemohla dostat, tak jsem odstříkala do hrnku a dávala jsem mu to do 5ml stříkačky, krmila jsem ho jako ptáčka. Chudáčkovi se hrozně ulevilo a za dva dny už se normálně nakojil.Jinak se mi oba odstavili, když jsem dostala první MS, od té doby ( starší 10m a mladší 8m) nechtěli ode mně mléko a odstavili se ze dne na den.Katka

ahoj já mám půlročního chlapečka dělá mi to taky, ráno a dopoledne pohoda a pak katastrofa. Ale jakmile vezmu lžičku tak baští a je klid. Úplně se děsím toho, že se odstavuje, prostě mu chutná jídlo asi víc. Jsem z toho docela otrávená a mrzí mě to.
Taky je možnost zoubků nebo nemáš třeba dostat MS? Tos e mění chuť mlíčka s někdy trvá než si zvyknou.
------------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/kubicek09

ahojky tak bych to typla na zoubky a jinak možná i bolení bříška muj má taky pul roku sice nekojím,ale večer se taky kroutí jinak taky docela ho musím nutit do jídla ...tedy mlíčka tet už se to zklidnilo ,ale po poradě s dr jsem musela nahradit ráno activii když mlíčko nechce a odpoledne přesnídávkou ovocnou a na obídej papá normál zeleninku.vlastně mlíčo má už jen kaši 200ml na noc a pak jí po 4hodkách mlíčko a pak si dá ve tři odpoledne jen někdy...zkus napsat o svém problému kitty je laktační poradkyně určo ti poradí ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka