Radost na očním :-)

05.11.2009

Ahojky holky!
Tak jsme zase po další kontrole na očním a doktorka i primář měli obrovskou radost, jak se to od posledně zlepšilo. :qu: :qu: :qu: Moc mě to potěšilo, že se to nezdálo jen mě. :) Takže ATB máme dobrat, což je tak do pondělí a příští čvrtek opět kontrola. TUDÍŽ: ASI OPĚT NEBUDEM MOCT NA SRAZ! :r: Sice tam jdeme už dopoledne, ale bohužel je to tam vždycky na dlouho. Kdyby jsme náhodou vypadli dřív, tak bysme se za vámi stavili, ale vidím to bledě. A taky teda podle toho, jestli nebudou Sebčovi něco provádět. Chjo, že to vždycky musí vyjít tak blbě. Ale důležitý je očíčka vyléčit, aby vás pak Sebča lépe viděl. :///:
Děkujeme všem, co drželi Sebíčkovi palečky! Máme z toho zlepšení fakt radost, tak ještě to nezakřiknout!
Jo a taky jsme vyměnili ikonku, ta stará byla ještě z porodnice a od tý doby už Sebča přeci jen malinko povyrostl. :a:

Míšo, ikonka je moc hezká, Sebíček je krásnej, hezky se směje. Jde vidět, že je mu dobře, broučkovi. Moc na něj myslíme, už bude jenom líp :h:

In reply to by misacek

Kéž by, ani by mi nevadil ten pláč, jako to, že malá bude trpět, bude jí to bolet a my jí nemůžem nijak pomoc.. :r: Akorát chladítkem, který moc nechce.. :( Už se na ty tesáky moc těšim! :) Bude určitě všechny a všechno hryzat, jako jsem to dělala já, kyž jsem byla malá! :s: Měla jsem prý asi deset dudlíků, všechny na pohodu, ale jen jeden rozkousanej, napůl už rozloženej, ale ten se mi prý hryzal nejlíp a tak jinej nesměl bejt, jinak byl :^O^: :s: :s: :s:

In reply to by misacek

:s: :s: :s: Tak tak, naprosto stejné! :///: chudniky maminky naše, neměly to s náma jednoduchý, co? :)
Ale já taky šmátrám a šmátrám po tmě a hledám.. :s: :q: Je super, jak nám vše naše ratolesti pěkně vrací! :C]]: :#~: :°O°: :^O^: :^O^:

In reply to by Terezka 5

Děkujeme, Terezko!!! Pokusíme se je na tý kontrole trošku popohnat, abysme vás stihli :h: a Sebčovi už snad nic provádět nebudou. :*8*: :n: Sice tam ordinujou dva doktoři, ale jeden z nich je primář, tak furt lítá po celý klinice, kde ho zrovna potřebujou. :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Teri, my měli taky děsnou radost, přeci když ti to potvrdí doktoři, tak je hned člověku líp. :)
JJ, bydlíme na Zahradňáku :k: :k: :k: , nejdřív jsme bydleli v Jahodový a teď vedle Intersparu. Ty to tu znáš? :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Teri, tak to je super, na obídek s vámi skočíme moc rádi! JJ, jsou to ty Groupákovský domky. :///: No, vidíš to, Karolínu neznám, ale už jsem jí zkoukla na stránkách a vypadá to tam dobře. :hu: Jinak stěhování zatim žádný, nějak jsme se nechali zhýčkat tady tim bytečkem a tak se nám zatim v Kadani žádný nezamlouval. A úplně nejlepší byl ten poslední, co jsme se šli na něj kouknout. 2+1 za 15 tis. Normálně pražská cena jak vyšitá. :00: (a to tam ještě byli na podlaze starý parkety, že prý si to kdyžtak můžem opravit :$$: ).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka