Havl. Brod versus Benešov

11.11.2009

Zdravím všechny maminky..:) Chtěla jsem se jen zeptat, jaké máte zkušenosti s porodnicí v Benešově a v Havlíčkově Brodě.. Nemůžu se rozhodnout, kam bych měla jít.. Obě mají moc dobré preference.. Dost mi záleží na personálu, lidském přístupu.. Obě porodnice máme skoro ve stejné vzdálenosti (zhruba 40minut jízdy autem), tak doufám, že poradíte..:) Moc děkuji...:k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já jsem rodila před 2měsíci a 12dny v Benešově a doporučuji :s: .Všichni byli moc hodný,sestřičky na novorozeneckém-úžasný :#~: :#~: .Doktoři taky v pohodě.A odkud jsi? :? :a:

Ahoj Pawli, já sice s Benešovem nemám zkušenosti jsem z prahy a rodit budu v Praze ale na Benešov slyším samou chválu a ted tam budou rodit dvě známí že prej taky slyší samou chválu :-)

ahoj, sem sice z Prahy, ale kamarádka rodila v Benešově před rokem a půl (asi tak) a moc si to chválila. Měla rodit v Praze, ale neměli místo, říkala, že za to pak byla vděčná. O Brodě nic nevím.

In reply to by Líza

O Brodě zase vím já :) Dřív se říkalo, že sem jezdí rodit maminy i z Prahy a dalekého okolí. Já si nemohla stěžovat, ale bohužel vím i o opačném stanovisku. Ale to je určitě všude, záleží, na koho narazíš. Každopádně Brod má velkou nulu co se týče v úmrtnosti miminek už pár let :) :a:

In reply to by Pawla7777

Prostě někteří mladí nezkušení doktoři. Můj gynekolog tam dřív pracoval a z určitých důvodů už tam radši nedělá. Ale já nechci zaujímat negativní stanovisko. Každý lékař je jen člověk a všude se najde někdo mladý, nezkušený, nebo namachrovaný ;) Jak sem psala, já myslím, že si nevybereš, fakt záleží na konkrétním lékaři a jeho osobním rozhodnutí. Ale ať už se rozhodneš jakkoliv, určitě všechno dobře dopadne :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky