Tak je to tady....asi půjdu do nemocnice předčasně...

12.11.2009

Ahoj maminky, tak jsem byla u doktora a hrdlo se mi stále krátí a miminko sestupuje dolů a to jsem tepre 29t......Ještě mě teď doktor nechal doma a beru prášky aby se to potlačilo a vše se udrželo alespoň o měsíc dýl.A ve čtrvtek jdu na kontrolu stím že musim jen a jen ležet a pokud se hrdlo zase zkátí tak si mě nechají v nemocnici.Hodně na mě prosim myslete ať se alespoň do toho konce prosince naše kačenka v bříšku vydrží.Jsem z toho trošku nervózní.Máte taky někdo takový problém???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, taky moc držím palce, jsem taky na konci 29 tt, tak si umím představit jaké to je. Ale měj na mysli, že doktoři vám pomůžou jak jen budou moct a pokud i tak by malá na svět vykoukla dřív, tak by jí zachránili a vyroste z ní určitě krásná slečna. Tak odpočívej a hezky jí cestu ven rozmlouvej :)

holky jsou bojovnice. Já rodila 32+2 Monička.brno.střed 31+6 a obě máme krásné zdravé holčičky bez jakýchkoliv problémů či následků. Zachraňují se běžně i půlkilová mimi, Kačenka má určitě už teď o dost víc než kilo. I kdyby tam nevydržela celý měsíc, tak to určitě zvládnete.
:a:

ahoj, moc ti držím palečy. Věřim tomu že Kačenka spěchat nebude a vydrží alespoň měsíc. Opatrujte se holky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky